Pirmā deja: pāris trīs dienas pirms kāzām sastrīdas ar deju skolotāju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nav šaubu, ka gatavošanās kāzām ir ne tikai patīkams, bet arī sakāpinātām emocijām bagāts notikums. Turklāt stress aug ar katru dienu, kas pietuvina tik ilgi gaidītajam datumam. Taču, ja vēl jāpaspēj iestudēt aizraujoša pirmā deja, kas vēl trīs dienas pirms kāzām nebūt nav gatava, tad gan uztraukums sit augstu vilni.

Tieši tik sarežģītā situācijā nokļuvuši televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» šova «Pirmā deja» dalībnieki Inta un Ingmārs, kuri teju kāzu priekšvakarā pamatīgi sastrīdējušies ar savu deju skolotāju un horeogrāfi Martu Kalēju. Abiem balodīšiem kāzu rīkošanas dēļ zudusi laika izjūta, un uz tik nozīmīgo mēģinājumu abi ieradās ar veselas stundas nokavēšanos. Turklāt Ingmārs visa mēģinājuma laikā nespēja koncentrēties un līdz ar smieklu lēkmēm nemitīgi putroja dejas soļus. Lieki piebilst, ka Marta par tik bērnišķīgu rīcību bija ļoti dusmīga un apbēdināta. Vai tiešām abu nenopietnā attieksme izgāzīs tik rūpīgi plānotās kāzas un iespaidīgās kāzu dejas vietā radus un draugus pārsteigs vien neveikla mīņāšanās?

Inga un Ingmārs iepazinušies pirms četriem gadiem kādā Teikas krodziņā, kur Inta ar draudzenēm bija iegriezusies uzdziedāt karaoki, bet Ingmārs ar draugiem iemalkot alu. Jaunais cilvēks, dāmas šarma apburts, uzreiz mēģinājis pievērst sev viņas uzmanību. Uzstājība vainagojās rezultātiem, un pārējo vakara daļu abi pavadīja jau divatā. Inga un Ingmārs ir kā nenogurdināmi «spridzekļi», kuri labprāt ļaujas dažādiem hobijiem - gan uzdzied, gan uzspēlē florbolu, dodas laivu braucienos, atpūšas pie dabas un pat izšuj krustdūrienā. Arī kāzas pāris iecerējis savdabīgas – ar bohēmiskiem tērpiem un smagās mūzikas grupu «Rusted Wheels» kāzu muzikantu lomā. Kādu kāzu deju tik radošajam pārim būs izvēlējusies horeogrāfe? Un vai mēģinājumu pēdējā dienā tiks uzmeistarots kas līdzīgs kāzu dejai? Uzzini jau 3. augustā kanālā «STV Pirmā!» - šova «Pirmā deja» jaunajā sezonā!

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu