Auto iesprūst starp pārbrauktuves barjerām un sagaida vilcienu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nervus kutinošus brīžus piedzīvojis kāds Mercedes-Benz vadītājs Šveicē, kura spēkrats vien viņam zināmā veidā nokļuva uz vilciena sliedēm starp divām aizvērtām barjerām.

Incidents noticis ap pirmdienas, 24.jūlija, pusdienas laiku, raksta Šveices interneta vietne 20min.ch. Kāds tūrists, acīmredzot cerot paspēt šķērsot pārbrauktuvi pirms drošības barjeru nolaišanās, pārvērtēja savas spējas, un viņa vadītais auto palika uz sliedēm.

Laimīgā kārtā incidents beidzās bez cietušajiem un bojāta īpašuma, jo notikušā

aculiecinieki sazinājās ar policiju un vilcienu izdevās laikus apstādināt.

Bernes kantona policijā apstiprina, ka šāds incidents noticis, kā arī atklāj, ka notikumā iesaistīti tūristi ar automobili, kam bijušas ārvalstu numura zīmes. Kādas valsts piederīgais bijis tik neuzmanīgs, policija gan neatklāj.

Tāpat 20min.ch raksta, ka šāda veida incidenti nav retums. Vēl nedēļu iepriekš uz šīs pašas pārbrauktuves vilciens aizķēris auto. Arī šajā negadījumā cietušo neesot.

Foto: Google Maps
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu