Titulētā pludmales volejboliste Ludviga: Redzēsim, ko Jūrmala mums atnesīs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Četrkārtējā Eiropas čempione pludmales volejbolā Laura Ludviga no Vācijas gaida 2017 CEV Eiropas čempionāta finālu, kas jaunnedēļ risināsies Jūrmalā. Viņa uzskata, ka sacensības būs augstā līmenī, kur jebkurš pāris var uzvarēt jebkuru.

«Nekad neesmu bijusi Latvijā, bet vienmēr esmu vēlējusies turp doties. Esmu dzirdējusi daudz labu lietu par Latviju, par tās dabu. Gaidu tikšanos Jūrmalā,» pasaules čempionāta laikā sacīja Ludviga. «Turklāt tur ir jūra.»

Pasaules čempionāta finālā Ludviga duetā ar Kiru Valkenhorstu sestdien Vīnē ar rezultātu 2-1 (19:21, 21:13, 15:9) pārspēja Eiprilu Rosu un Lorēnu Fendriku no ASV.

Ludviga un Valkenhorsta pērn triumfēja Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs, bet pasaules čempionātā viņas pirmo reizi tikušas pie zelta godalgām.

«Grūti pateikt, kā mums veiksies Jūrmalā, bet gaidu šo turnīru. Tas ir ļoti augsts līmenis, kur jebkurš pāris var uzvarēt jebkuru. Redzēsim, ko Latvija mums atnesīs,» teica Ludviga.

31 gadu vecā Ludviga Jūrmalā var izcīnīt jau savu desmito Eiropas čempionātu medaļu, kas būtu jauns rekords. Ludviga un Valkenhorsta ir uzvarējušas iepriekšējos divos Eiropas čempionātos, bet Ludviga ir četrkārtēja Eiropas čempione.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu