Londonā divstāvu autobuss ietriecas veikala skatlogā

TVNET/The Independent
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šorīt divstāvu autobuss ietriecies veikala skatlogā Londonā, ziņo vietne «The Independent». Ievainoti desmit cilvēki, no kuriem trīs nogādāti slimnīcā.

Autobusa šoferis pēc avārijas pasažieriem sacīja, ka pirms ietriekšanās veikalā uz īsu brīdi zaudējis samaņu.

Sociālajos tīklos ievietotajās fotogrāfijās redzams, ka sarkanais autobuss uzbraucis uz ietves un ietriecies «Poggenpohl» virtuves mēbeļu salona skatlogā. Zemē mētājās stikli, un mediķi sniedza palīdzību ievainotajiem.

Londonas transporta aģentūras pārstāve atklāja, ka divas sievietes iesprostotas autobusa augšējā stāvā.

«Laimīgā kārtā es biju augšējā stāva aizmugurē,» raidorganizācijai BBC pastāstīja 34 gadus vecais Endrū Metjūzs, kurš bija avarējušā autobusa pasažieris. «Jutu, ka autobuss svārstās. Dzirdēju troksni, un autobusa priekšējā kreisā puse ietriecās veikala jumtā - līdz ceturtajai vai piektajai rindai.»

Foto: Reuters/Scanpix

«Tikko autobuss apstājās, sākās kliegšana, bļaušana. Redzēju sievieti, kura bija iespiesta priekšējā labajā pusē. Viņa kliedza pēc palīdzības. Bija daudz asiņu,» stāsta Metjūzs.

Cits aculiecinieks atklāja, ka no autobusa apakšas esot nākuši dūmi.

Londonas neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests sacīja, ka sešiem cilvēkiem sniegta palīdzība avārijas vietā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu