Šovā «Pirmā deja» kaislības sit augstu vilni – deju skolotājs sadusmojas un pamet mēģinājuma telpu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau otro ceturtdienu «STV Pirmā!» skatītāji bauda jaunlaulāto šovu «Pirmā deja», kurš šonedēļ bija sarūpējis ne mazums pārsteigumu – viens no pāriem kāzu deju iestudēja bez mūzikas, tikai ieklausoties savā un deju skolotājas «diktētajā» ritmā, otrs – tik ļoti nokaitināja savu horeogrāfu, ka tas dusmās aizcirta durvis un dejotājus mēģinājuma telpā atstāja vienus.

Video:

Līgavainis gatavo pārsteigumu un kāzu dejas mūziku tur stingrā slepenībā

Baiba un Artūrs iepazinās pirms trim gadiem internetā un līdz šim dzīvi raduši uztvert ar smaidu. Bet nu šova laikā viņiem nācās savus ieradumus pārskatīt - abu pirmajai dejai horeogrāfe Sigita Gailīte bija piemeklējusi vairākas stilistiski dažādas dziesmas un atšķirīgus dejas stilus. Turklāt ar visai pikantiem elementiem, kurus, kā šova laikā atzina Artūrs, «vecmāmiņas var arī nesaprast». Turklāt līdz pat pēdējiem mēģinājumiem topošā sieva nezinās, pie kādas īsti dziesmas viņai kāzu dienā būs jādejo. Izrādās, tam par iemeslu ir līgavaiņa iecerētais pārsteigums – viņš vēlas daļu no kāzu dziesmas iedziedāt pats. Taču vai pārsteigums izdosies un rezultātu novērtēs gan žūrija, gan kāzu viesi?

Uzvarētājpāris sadejojušies jau darba vietā

Antra un Jānis ir kolēģi, kuru aizsāktais «dienesta romāns» pārauga kvēlā mīlestībā. Pēc pusgadu ilgām attiecībām Jānis nolēma bildināt savu izredzēto, turklāt darīja to īpaši romantiski – gaisa balonā, kas pacēlies augstu mākoņos. Likumsakarīgi, ka Antra līgavainim «atriebās», piesakoties dalībai šovā «Pirmā deja». Par pāri rūpes uzņēmās ambiciozais Mārtiņš Jansons - horeogrāfs, kurš nav gatavs samierināties ar zaudējumu. Tāpēc arī no jaunā pāra tika prasīts viss iespējamais un neiespējamais – gan akrobātiski triki, gan eleganti pacēlieni, kā arī smags darbs mēģinājumos un arī ārpus tiem. Turklāt Mārtiņš pat pamanījās ņemt ļaunā pāra vieglprātīgo attieksmi pret dejas iestudēšanu un vienā no mēģinājumiem tā sadusmojās, ka pameta mēģinājuma telpu. Taču smagais darbs nesīs saldus augļus un tieši Antras un Jāņa iestudētā romantiskā deja žūrijai ies pie sirds labāk un viņi mājās dosies ar 500 eiro naudas balvu savam kāzu ceļojumam.

Nepalaid garām šīs vasaras trakākās kāzu dejas, seko jaunlaulāto sacensību šovam arī nākamceturtdien plkst. 21:00 televīzijā «STV Pirmā!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu