Adrenalīna deva auto īpašniekiem, braucot pa Rīgas ielām (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīdzinieki turpina paust sašutumu par neērtībām, ko sagādā Rīgas remontdarbi. Toms «Facebook» raksta, ka Elizabetes ielā iekšpagalmā vairs nevar iebraukt bez adrenalīna devas un raizēm sadauzīt automašīnu.

«Žēl, ka viss, kā parasti, tiek darīts neapdomīgi un neizvērtējot reālo dzīves situāciju. Saucas: gribam, lai izskatās kā Eiropā, bet tomēr lai ir tā Latvijas, māju, sajūta,» ironizē Toms. Viņš raksta, ka piecus gadus bez raizēm novietojis automašīnu mājas iekšpagalmā, bet nu vairs nespēj to izdarīt.

«Iebraukt pagalmā ar automašīnām «kā no rūpnīcas» ir iespējams, izjūtot nelielu adrenalīna devu brīdī, kad automašīnas «vēders» atrodas aptuveni 2-3 cm no jaunā bruģa. Savukārt ar automašīnu, kas ir tikusi pie neliela sēdinājuma un citiem vizuālajiem uzlabojumiem, nav iespējams iebraukt, neiesaistot apdrošināšanu, divreiz dienā.» Autovadītājs dusmojas: kas segs automašīnām radītos bojājumus?

«Esmu pārliecināts, ka šī problēma skar ne tikai mūsu mājas iedzīvotājus, bet daudzus, kas šobrīd piedzīvo Eiropas līmeņa uzlabojumus ar nelielu Latvijas piegaršu,» viņš raksta.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu