Simsons: Kas tu esi par veci, ja pēc baznīcā dotā solījuma samelo? (5)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Mēs skatāmies uz sevi ik rītu un vakaru, kad tīrām zobus. Ja tu ar tīru sirdsapziņu tam tur spogulī vari iztīrīt zobus un aiziet mierīgi gulēt – good luck!» par uzticību un atklātību attiecībās sarunu šovā «Starp mums runājot», kas ik otrdienu skatāms «STV Pirmā!», šoreiz runās TV šovu vadītājs un hokeja kluba «Dinamo Rīga» tehniskais direktors Armands Simsons.

Viņš ar sievu laulībā ir jau 22 gadus un par vienu no attiecību veiksmes faktoriem uzskata atklātību un savstarpējo komunikāciju. «Kas tu esi pa veci, ja tu pēc vecāku, vecvecāku, draugu un Dieva priekšā dotā solījuma samelo? Vai tad pēc desmit, divdesmit gadiem svinīgi dotais solījums vairs nav spēkā?» retoriski vaicā Armands. Viņš neslēps, ka pēc tik ilgiem laulībā pavadītiem gadiem sevi un sieviņu Ivetu jau uztver kā vienu nedalāmu kopumu. «Mēs esam viens veselums. Tā nevar būt, ka kāds daļu no manis paņems projām. Vai kāds paņems mani kaut kur projām. Nē! Tā nav godīgi, tā ir mūsu spēle!»

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu