Samsung prezentē jauno Galaxy Note8 viedtālruni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Samsung atklājis jauno Galaxy Note8 – tam ir lielāks un vienā rokā ērti lietojams Infinity displejs, pilnveidots S Pen irbulis, kā arī vislabākā viedtālruņa kamera, ko Samsung līdz šim radījis. Izstrādājot Galaxy Note8, ņemts vērā viedtālruņu lietotāju dzīvesstils un tehnoloģiju izmantošanas prasības.

Pirmo Note sēriju Samsung prezentēja 2011. gadā, un kopš tā laika ir radusies plaša entuziastu kopiena, ko vieno kaislība pret Note viedtālruņiem raksturīgo lielo ekrānu un S Pen irbuli. Samsung veiktajā pētījumā1 noskaidrots, ka 85% Note īpašnieku ar lepnumu lieto savu Note viedtālruni un iesaka arī to draugiem, turklāt 75% lietotāju apgalvo, ka tas ir vislabākais tālrunis, ko viņi ir jebkad ir izmantojuši.

Lielākais Infinity displejs

Lai gan Galaxy Note8 ekrāns ir tik liels kā nevienai citai Note sērijas ierīcei, tā šaurais korpuss ļauj to ērti turēt vienā rokā. 6,3 collu Quad HD+ Super AMOLED Infinity displejā var saskatīt vairāk, un tāpēc tajā ir jāritina mazāk. Galaxy Note8 viedtālrunī ir vairāk vietas satura skatīšanai, lasīšanai un zīmēšanai, kas vienkāršo vairāku uzdevumu vienlaicīgu veikšanu.

Note lietotāji jau ir pieraduši pie Multi Window jeb vairāklogu funkcijas, kas atvieglo darbu. Galaxy Note8 jaunā App Pair funkcija ļauj Edge panelī izveidot pielāgotu lietotņu pāri un pēc tam tās vienlaicīgi atvērt. Tas ļauj, piemēram, skatīties videoklipu un vienlaikus sarakstīties ar draugiem vai sākt konferences zvanu, turpat ekrānā redzot numuru un darba kārtību2.

Pilnveidots S Pen irbulis

Jau kopš pirmsākumiem S Pen irbulis ir bijis viens no Note tālruņu raksturīgākajiem piederumiem. Izmantojot uzlaboto S Pen, jaunajā Galaxy Note8 viedtālrunī iespējams atklāt pilnīgi jaunus veidus rakstīšanai, zīmēšanai, tālruņa lietošanai un saziņai ar draugiem. Tam ir smalkāks gals, uzlabota spiedienjutība3 un unikālas funkcijas, ko nepiedāvā citi irbuļi vai viedtālruņi.

Kad saziņai ar tekstu ir par maz, Live Message ļauj sūtīt animētas īsziņas vai zīmējumus platformās, kas atbalsta animētus GIF failus4. S Pen irbulis ļaus saraksti veidot personīgāku un ziņojumos ienest dzīvīgumu.

Always On displejs ļauj Galaxy lietotājiem piekļūt paziņojumiem, neatbloķējot viedtālruni. Tiklīdz rokās ir S Pen irbulis, tā Screen off memo funkcija ļauj pierakstīt pat simt piezīmju lapas, saglabāt svarīgus atgādinājumus tieši Always On displejā un veikt uz tā arī nepieciešamos labojumus.

Ceļojot vai ikdienas darbā meklējot informāciju vietnēs svešvalodā, uzlabotā S Pen Translate funkcija ātri iztulkos ne tikai atsevišķus vārdus, bet arī pilnus teikumus pat 71 valodā, kā arī nekavējoties konvertēs mērvienības un ārzemju valūtu.

Savā klasē labākā kamera

Galaxy Note8 ir iebūvēta līdz šim visjaudīgākā viedtālruņu kamera. Galaxy Note8 ir pirmais viedtālrunis ar divām 12MP aizmugurējām kamerām ar optisku attēla stabilizāciju (Optical Image Stabilization — OIS) gan platleņķa, gan telefoto lēcai. OIS ļauj uzņemt asākus attēlus gan ikdienā, gan neierastos apstākļos.

Profesionālākiem attēliem Galaxy Note8 Live Focus funkcija ļauj kontrolēt foto dziļumu un pielāgot izplūduma efektu gan priekšskatījuma režīmā, gan pēc attēla uzņemšanas.

Dual Capture režīmā abas aizmugurējās kameras uzņem un saglabā divus attēlus vienlaicīgi: viens ir telefoto lēcas uzņemts tuvināts attēls, bet otrs ir ar platleņķa lēcu fotografēts fons.

Platleņķa lēcai ir Dual Pixel sensors ar ātru autofokusu, lai varētu uzņemt asākus, skaidrākus attēlus pat vājā apgaismojumā. Lai uzņemtu asas pašbildes un veiktu vēl labākas kvalitātes videozvanus, Galaxy Note8 ir aprīkots arī ar nozarē labāko 8MP Smart Auto Focus priekšējo kameru.

Galaxy funkcijas un pakalpojumi

Galaxy Note8 viedtālrunī ir apkopots labākais no Galaxy sērijas:

  • Aizsardzība pret putekļiem un ūdeni: pirms četriem gadiem Samsung iepazīstināja ar pirmo ūdensizturīgo Galaxy ierīci, un tagad arī Note var ņemt līdzi un lietot teju jebkur. Ierīce un S Pen irbulis atbilst IP685 ūdens un putekļu aizsardzības standartam, tāpēc telefonu iespējams lietot un tajā rakstīt pat tad, kad displejs ir slapjš.
  • Ātra bezvadu uzlāde: Galaxy Note8 atbalsta visjaunākās bezvadu uzlādes iespējas, tādēļ to var ātri un ērti uzlādēt6, neraizējoties par kabeļiem un pieslēgvietām.
  • Drošība: Galaxy Note8 atbalsta dažādas biometriskās autentificēšanas iespējas, tostarp acs varavīksnenes un pirkstu nospiedumu skenēšanu. Samsung Knox7 sniedz visaugstākās pakāpes aizsardzību aparatūras un programmatūras līmenī, un Secure Folder funkcija ļauj nošķirt personīgos un darba datus.
  • Iespaidīga jauda: ar 6 GB RAM, 10nm procesoru un paplašināmu atmiņu (līdz 256 GB) tiek nodrošināts viss nepieciešams pārlūkošanai, straumēšanai, spēļu spēlēšanai un vairāku uzdevumu vienlaicīgai izpildei.
  • Inovatīva mobilā pieredze: Samsung DeX ļauj strādāt ar datoru, izmantojot tālruni – var glabāt failus telefonā, strādāt jebkurā vietā un izmantot Samsung DeX, kad nepieciešams vēl lielāks ekrāns. Galaxy Note8 viedtālrunī ir iekļauts Bixby asistents8 — tas mācās no lietotāja, lai uzlabotu savu darbību un sniegtu arvien labāku palīdzību.

Pievēršanās drošībai

Samsung arī turpmāk apņemas būt nozares līderis akumulatoru drošības jomā. Galaxy Note8 akumulators ir izturējis Samsung 8 soļu akumulatora drošības pārbaudi — tā ir visrūpīgākā pārbaude nozarē.

«Mēs cieši sadarbojāmies ar Samsung, lai veiktu būtiskus uzlabojumus viedtālruņu kvalitātes un drošības izvērtēšanas jomā. Tādējādi Galaxy Note8 atbilst prasībām, kas izvirzītas ierīces un akumulatora drošības testēšanas protokolos. Mēs plānojam turpināt stratēģisko partnerību ar Samsung, lai palīdzētu ikvienam patērētājiem nodrošināt drošas ierīces,» saka Sadžīvs Džesudass (Sajeev Jesudas), neatkarīgās drošības industrijas ekspertu organizācijas «UL International» prezidents.

Samsung Galaxy Note8 Latvijas vadošo mobilo sakaru operatoru veikalos un lielākajos elektropreču tirdzniecības centros būs nopērkams no 15. septembra. Savukārt no šodienas pie mobilo sakaru operatoriem būs iespējams veikt ierīces iepriekšpasūtīšanu. Rezervējot Galaxy Note8 iepriekšpasūtīšanā, lietotāji ekskluzīvi saņems arī Samsung DeX dokstaciju. Galaxy Note8 tālruņi Latvijā būs pieejami pusnakts melnā un kļavu zeltainā krāsā.

1 Pamatojoties uz viedtālruņu lietotāju tiešsaistes aptauju, ko veica «Edelman Intelligence» no 2017. gada jūlijā līdz augustam. Ar pētījumu iespējams iepazīties https://www.samsungmobilepress.com/stories/getting-to-know-samsung-galaxy-note-users

2 Lietotnei jāatbalsta Multi Window režīms.

3 Salīdzinājumā ar Galaxy Note5 S Pen irbuli.

4 Atkarībā no GIF izmēra un garuma, to veidošana var netikt atbalstīta visos sociālajos medijos un ziņapmaiņas programmās.

5 Ūdensizturīgs, iegremdējot līdz apm. 1,5 m ne ilgāk kā 30 minūtes; noskalojiet netīrumus/nosusiniet pēc samirkšanas.

6 Ātrajai uzlādei nepieciešams ar Adaptive Fast Charging (AFC) vai Quick Charge 2.0 tehnoloģiju saderīgs lādētājs. Testēšana tika veikta laboratorijas apstākļos. Faktiskie rezultāti var atšķirties. Akumulatora strāvas patēriņš ir atkarīgs no dažādiem faktoriem, piemēram, tīkla konfigurācijas, signāla stipruma, darba temperatūras, atlasītajām funkcijām, vibrosignāla režīma, izgaismojuma iestatījumiem, pārlūkprogrammas lietojuma, zvanu biežuma un balss, datu un citu lietojumprogrammu izmantošanas paradumiem.

7 Knox apzīmē Samsung ierīci, kuras drošība ir testēta un kura ir īpaši konfigurēta lietošanai biznesa vidē. Plašāku informāciju par Samsung Knox ierīcēm skatiet vietnē www.samsung.com/us/knox.

8 Bixby pakalpojuma pieejamībadažādās valstīs var atšķirties. Balss komandas atpazīst angļu (ASV) un korejiešu valodu. Ne visi akcenti, dialekti un izteicieni tiek atpazīti. Pakalpojuma izmantošanas iespējamība dažādās valstīs vai pie dažādiem operatoriem var atšķirties. Balss komandas darbojas ar atsevišķām Samsung un trešās puses lietotnēm, kuru klāsts pieaug; saderīgo lietotņu sarakstu skatiet sadaļā «Lietojumprogrammas ar balss atbalstu» pakalpojumā Bixby

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu