Makgregors: Ja nepieļaušu muļķības, būšu nodrošināts līdz mūža beigām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne īrs Konors Makgregors savā debijas cīņā profesionālajā boksā pret divpadsmitkārtējo pasaules čempionu Floidu Meivezeru no ASV nopelnījis naudu, ar ko viņam pietikšot visai dzīvei. Tie gan nav 100 miljoni ASV dolāru, kā tika vēstīts iepriekš.

Agrā svētdienas rītā pēc Latvijas laika Makgregors savā debijas cīņā boksa ringā piekāpās titulētajam Meivezeram, desmitajā raundā piedzīvojot tehnisko nokautu. Vairāki pazīstami boksa lietpratēji šo cīņu nosaukuši par šovu, nevis nopietnu boksa dueli.

«Šī cīņa man garantējusi naudu visai dzīvei,» izdevumā «MMA Fighting» citēts Makgregors. «Ja nepieļaušu muļķības, tad būšu nodrošināts līdz mūža beigām.»

Iepriekš medijos izskanēja ziņas, ka 29 gadus vecais īrs par cīņu nopelnīs aptuveni 100 miljonus ASV dolāru, bet tagad ārvalstu plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka Makgregors saņems 30 miljonus ASV dolāru. Šai summā nav iekļauti ienākumi no biļetēm un TV translācijām.

Līdz desmitajam raundam tiesnešu vērtējumā Meivezers pēc punktiem atradās vadībā ar 87-83, 89-82 un 89-81. Makgregors gan izteica kritiku.

«Domāju, tiesāšana bija ļoti apšaubāma. Esmu šokēts. Domāju, ka acīm redzami uzvarēju pirmajos trijos raundos. Otro var vērtēt dažādi. Lai arī rezultāts būtu 3-1, tikai pēc tam viņš sāka uzvarēt. Uzskatu, ka uzvarēju arī astotajā raundā, pēc tam viņš bija pārāks devītajā un 10. cīņa tika apturēta,» izteicies Makgregors. «Pēdējā raundā rezultātam vajadzēja būt 5-4. Pēc tam viņš uzvarēja. Realitātē tas gan neko nenozīmē, viņš svinēja uzvaru.»

Makgregors Meivezeram esot trāpījis par 30 sitieniem vairāk nekā pirms tam amerikāņa oponents Menijs Pakjao no Filipīnām.

Meivezers savā īpašumā ieguva «Money Belt» (naudas josta, angļu val.). Tā ir izgatavota no krokodila ādas un rotāta ar 3360 briljantiem, 600 safīriem un 300 smaragdiem. Tās izgatavošanai tika izmantoti 1,5 kg zelta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu