Artis Baumanis Eiropas čempionātā pēc Francijas posma dala 1. vietu ar komandas biedru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajā nedēļas nogalē Francijā, Loheakas trasē vairāk nekā 70 tūkstošu skatītāju klātbūtnē norisinājās ceturtais Eiropas rallijkrosa čempionāta posms Super 1600 klases braucējiem. Viņu vidū ir arī latviešu autosportists Artis Baumanis, kurš Loheakā iekļuva finālā un izcīnīja piekto vietu. Tādējādi pirms nākamajām sacensībām, kuras jau septembra vidū notiks Biķernieku rallijkrosa trasē, Artis ieņem dalītu pirmo vietu ar komandas biedru, ungāru Kristiānu Žābo.

Jau ziņots, ka turpat Loheakas trasē aizvadītajā devītajā pasaules čempionāta posmā pusfinālu sasniedza arī abi ar Supercar klases automobiļiem startējošie latvieši - Jānis Baumanis (STARD) un Reinis Nitišs (EKS). Jānis pusfināla braucienā finišu sasniedza 4.pozīcijā, savukārt Reinis bija sestais. Ceturto uzvaru pēc kārtas tikmēr izcīnīja zviedrs Johans Kristofersons (Volkswagen), otrais palika mājinieks Sebastjans Lēbs (Peugeot Hansen), bet trešais - zviedrs Matiass Ekstroms (EKS).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu