Grāvers: Tu nevari dzīvot ar citu sievieti un maksimāli veltīt laiku bērniem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kadrs no TVNET video

Kā izaudzināt labus bērnus, kas tālāk dzīvē varētu būt labi vecāki saviem bērniem? «STV Pirmā!» raidījumā «Starp mums runājot» TV raidījumu mūziķis Aigars Grāvers stāstīs par savu pieredzi, šķiroties no sievas, un to, ka ar vecākajiem bērniem ir pavadījis pārāk maz laika. Savu tēva lomu toreiz viņš vērtē uz «divnieku».

«Es vairāk nedarīju nekā darīju. Es nebiju klāt. Man likās, ka bērns tāpat izaugs,» atklāts ir Grāvers. «Izauga jau viņi tāpat, bet tas nokavētais brīdis manā dzīvē šobrīd ir tāds tukšs posms.»

Lai arī šobrīd Grāvers ar vecākajiem bērniem ir jau nedaudz satuvinājies, joprojām tiek izjusts tukšums par pagātnes posmu. Mūziķis atklāj, ka nereti nezina, ko bērniem pajautāt, jo nezina, ko viņi zina, bet ko ne. «Man trūkst informācijas par to. Man grūti runāt par pagātni, jo es to nezinu,» saka Aigars.

Mūziķis norāda, ka pienācīgā daudzumā saviem bērniem nav bijis blakus šķiršanās dēļ. Tolaik viņš nedzīvoja Rīgā un nereti vienkārši fiziski nebija laika bērnus apciemot.

«Tava dzīve ir piepildījusies ar citu dzīvi, pārklājusies. Tu nevari dzīvot divas dzīves vienlaicīgi. Kā tu vari dzīvot ar citu sievieti un maksimāli pavadīt laiku kaut kur citur?» spriež Grāvers.

«Tas ir sāpīgi, bet tu tās sāpes izciet - pieņem, kā tas ir. Un arī bērni pieņem, kā tas ir. To tukšumu viņi sāk aizpildīt ar citām lietām, kamēr tas aizpildās, un pieņem to kā faktu. Bērns jau to pieņem vairāk nekā vecāki.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu