Jaunos «iPhone» modeļus Latvijā varēs nopirkt jau septembra beigās

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV tehnoloģiju kompānijas «Apple» jaunākie «iPhone» viedtālruņu modeļi Latvijā būs pieejami sākot no septembra beigām, uzzināja aģentūra LETA.

Mobilo sakaru operatora «Latvijas Mobilais telefons» (LMT) preses sekretāre Elīna Lidere sacīja, ka jauno «iPhone 8» un «iPhone 8 Plus» LMT sāks tirgot 29.septembrī, bet «iPhone X» - 3.novembrī.

Viņa sacīja, ka pirms tirdzniecības uzsākšanas pircējiem būs iespēja pieteikties informācijas saņemšanai par to, kuros LMT veikalos «iPhone» jaunie modeļi būs pieejami vispirms.

Viņa arī prognozēja, ka pieprasījums pēc jaunajiem telefoniem, līdzīgi kā citus gadus, būs lielāks nekā pieejamo ierīču skaits.

Kā ziņots, «Apple» vakar nāca klajā ar trim jauniem viedtālruņu «iPhone» modeļiem - «iPhone 8», «iPhone 8 Plus» un «iPhone X», no kuriem pēdējais tika nosaukts par «lielāko soli uz priekšu» kopš pirmā «iPhone» izlaišanas pirms 10 gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu