Pieturā apzog aizmigušu puisi; zagļi uzreiz tiek aizturēti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pamanot zādzību ar videonovērošanas kameru palīdzību, Rīgas pašvaldības policijai izdevies novērst sabiedriskā transporta pieturā aizmiguša puiša apzagšanu, informēja policijā.

Svētdienas 10.septembra rītā Rīgas pašvaldības policijas videonovērošanas centra darbinieki pamanīja kādu sabiedriskā transporta pieturā aizmigušu vīrieti, bet mirkli vēlāk policisti caur kameras aci redzēja, kā iemigušais puisis tiek apzagts. Uz notikuma vietu nekavējoties tika nosūtīta tuvākā ekipāža, bet videonovērošanas centra darbinieki tikmēr caur kameras aci sekoja zagļa gaitām.

Mirkli vēlāk policisti ieradās notikuma vietā un pamodināja iemigušo puisi. Sarunas laikā tika noskaidrots, ka jaunajam vīrietim no kabatas ir pazudis mobilais tālrunis. Pa to pašu laiku cits policists pēc videonovērošanas centra darbinieku norādēm devās ķert iespējamos zagļus.

Kad kārtības sargs aizturēja videokameru ierakstos redzēto vīrieti un aizveda uz policijas operatīvo transportlīdzekli, izrādījās, ka pie viņa telefona vairs nav. Tika pārbaudīts arī vīrietis, kurš iespējamam vaininiekam gāja līdzās, taču arī pie viņa nozagtās mantas nebija. Pēc ilgākām pārrunām otrais no abiem vīriem pastāstīja, ka zādzībā vainojams aizturētais paziņa un pateica, ka paziņa tālruni iemetis tuneļa kāpņu kanalizācijas notekā. Tad policisti vēlreiz atveda 26 gadus veco aizdomās turamo, kurš beidzot atzinās un piekrita pats sameklēt nobēdzināto tālruni.

Brīdi vēlāk kārtības sargi atdeva telefonu cietušajam un piekodināja, ka par zādzību ir jāraksta iesniegums policijā. Cietušais pauda pārsteigumu, ka izdevies atgūt telefonu un piekrita doties uz Valsts policiju rakstīt iesniegumu.

Visas notikumā iesaistītās personas nogādātas Valsts policijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu