Kombuļu Inese par savu sāpīgo pieredzi ar vīriešiem. Vai kas mainīsies?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Ļoti daudzi cilvēki mīl spēlēties ar sieviešu jūtām,» televīzijas «STV Pirmā!» raidījumā «Sieviete. Personīgi» atklāj Inese Saulīte, kas plašāk zināma kā Kombuļu Inese. Viņa atceras savu sāpīgo attiecību pieredzi, kad kvēla mīlestība ar Itālijā dzīvojošo rumāni Džordanu Daņiļenko, saldi solījumi un mīlestības apliecinājumi izplēnēja vienā dienā, kad Inese no mīļotā saņēma negaidītu vēstuli ar ziņu, ka abiem jāšķiras.

«Cilvēks likās tiešām nopietns, sirsnīgs, patiess, neko neslēpa un bija atklāts. Taču es nepamanīju to robežu, ka viņš vienkārši pavada brīvo laiku ar mani,» sāpīgās atmiņās dalās Inese. Mīlestības apliecinājumus un solījumus būt kopā no Džordana viņa saņēmusi gan sarakstē sociālajos tīklos, gan tiekoties aci pret aci Latvijā, kur mīļotais bija ieradies viesos.

Taču pēc tam, kad viņš bija devies atpakaļ uz dzimteni, Inesi pārsteidza sāpīga vēsts: «Piedod, man atnāca DNS tests un man diemžēl ir jābūt par tēvu. Gan tu dzīvē atradīsi labāku.»

Inese piebilst, ka visskarbākais šajā notikumā ir tas, ka Džordanam pieķērās ne tikai Ineses, bet arī viņas bērnu sirdis, un šo pāridarījumu viņa nekad nespēšot piedot.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu