Maskavā pēc tadžiku migranta piekaušanas izceļas nekārtības

TVNET/LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pie viena no tirdzniecības centriem Maskavas dienvidaustrumos aizturēti vairāk nekā 90 cilvēki, kuri mēģināja atriebties par kāda Tadžikistānas izcelsmes imigranta smagu piekaušanu, ceturtdien paziņojušas varasiestādes.

Strīdā ar apsargiem imigrants guva smadzeņu satricinājumu un tika nogādāts slimnīcā, vēsta Krievijas ziņu aģentūra TASS.

Pēc tam pie tirdzniecības centra ieradās pūlis, kurā bija vairāki simti cilvēku, kas pieprasīja tikšanos ar centra vadību, ziņo TASS, atsaucoties uz informācijas avotu tiesībsargāšanas iestādēs.

Vietnē «YouTube» publicētā video redzams pie slēgtās tirdzniecības centra ieejas sapulcējies pūlis.

Viens vīrietis, kurš sagrābis metāla vārtus, kliedza, ka savainotais imigrants esot miris, redzams video, kura autentiskums gan nav apstiprināts.

Krievijas Iekšlietu ministrija noliegusi, ka kāds būtu zaudējis dzīvību, pavēstot, ka par sabiedriskās kārtības traucēšanu aizturēti vairāk nekā 90 cilvēki.

Maskavā dzīvo liels skaits Vidusāzijas izcelsmes imigrantu, kuri Krievijas galvaspilsētā ieradušies labākas dzīves meklējumos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu