TOP4 Latvijā izstrādātas mobilās aplikācijas, kas atvieglos ikdienu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūsdienās liela daļa cilvēku savu ikdienu nevar iedomāties bez viedtālruņa, jo tas spēj atvieglot ikdienas gaitas. TVNET piedāvā iepazīties ar četrām Latvijā izstrādātām mobilajām aplikācijām, ar kuru palīdzību ir iespējams ātri un vienkārši noīrēt automašīnu, izsaukt uz mājām uzkopšanas firmu. Viena no šīm apliākcijām parādīs tuvākās sporta zāles, bet cita palīdzēs atrast otru pusīti.

Sociālo mediju eksperts Artūrs Mednis uzskata, ka viena no pēdējā laika noderīgākajām aplikācijām ir «CARGURU». Šī aplikācija ir automobiļu koplietošanas pakalpojums. Lietošanas maksā ir iekļautas pilnīgi visas izmaksas, tostarp degviela, autostāvvieta un apdrošināšana. Visas darbības, tostarp reģistrācija, automobiļa atvēršana un aizvēršana, tiek veiktas, izmantojot mobilo lietotni. Lietotājam nav jābrauc uz uzņēmuma biroju, jāparaksta līgums, jāpaņem automobiļa atslēgas un pēc tam jāatdod iepriekš norunātā vietā.

Sporta cienītājiem tiek iteikta «Sportlex» aplikācija. Tā ir kā vienots abonements uz fitnesa klubiem, baseiniem, jogas studijām, skvošu, cīņām, CrossFitu un citām sporta aktivitātēm. Par vienu noteiktu mēneša maksu, ir iespēja apmeklēt dažādus sporta klubus, kā arī nodarbības. Aplikācija uzskatāmi parāda tuvākās lokācijas, kur ir iespējams doties sportot.

Tiem, kuri šobrīd ir savas otras pusītes meklējumos, tiek piedāvāta Latvijā izstrādāta iepazīšanās aplikācija «Mint». Šī viedtālruņa programma ir ļoti līdzīga «Tinder» iepazīšanās aplikācijai. Ielogošanās aplikācija notiek ar Facebook profilu. Lietošana ir pavisam vienkārša. Ja cilvēkam iepatīkas kāda persona, tad uz reiz ir iespēja uzsākt sarunu.

Viena no visjaunākajām latviešu aplikācijām ir «KLEAN». Ar šīs aplikācijas palīdzību uz savu māju, vai darba vietu var izsaukt profesionālu uzkopšanas komandu. Kalendārā var atzīmēt sev ērtu laiku, un šādā veidā pieteikt uzkopšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu