TOP5 apģērbu tendences rudenim: sarkans, rūtis, samts u.c.

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kad rudens klāt, un vasaras kleitas jāliek dziļāk skapī, nedrīkst aizmirst par savas garderobes uzpucēšanu. TVNET piedāvā TOP 5 ieteikumus, ko iekļaut savā skapī.

Stiliste un tērpu dizainere Natālija Zolberga atzīst, ka šobrīd «trendu» ir ļoti daudz. Tie no sezonas uz sezonu saglabājas.

Kā pirmo nepieciešamo lietu rudenim, stiliste min plašķi. Ja tomēr plašķis škiet par plānu, un ārā ir pārāk zema temperatūra, to var aizstāt ar mākslīgo kažoku.

Vēl viena šī rudens aktualitāte ir samts. No šī auduma savā garderobē var iekļaut gan bikses, gan kleitas. Stiliste uzskata, ka ar šo audumu savā garderobē var izpausties, kā vien pati sieviete to vēlas.

Par šī brīža spilgtāko aktualitāti tiek nosauktas rūtis. Rūtaina auduma apģērbi šobrīd ir pārņēmuši lielveikalus. Natālija Zolberga iesaka, ka no rūtaina auduma var iegādāties gan žaketes, bikses, mēteli vai pat tikai šallīti.

Raugoties uz krāsām, šajā rudenī īpaši aktuāls ir sarkanais tonis.

Stiliste un tērpu dizainere iesaka izvēlēties krāsainus apavus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu