Galvenais, lai kājas sausas; TOP 5 rudens apavu ieteikumi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau no mazotnes mums tiek mācīts, ka kājām ir jābūt sausām, un tās ir jātur siltumā. Lai rudens nesaslapinātu mūsu kājas, stiliste Natālija Zolberga sniedz TOP 5 padomus, kā vislabāk izvēlēties apavus rudens sezonai.

Jau no mazotnes mums tiek mācīts, ka kājām jābūt sausām un tās jātur siltumā. Lai rudens nesaslapinātu mūsu kājas, stiliste Natālija Zolberga sniedz TOP 5 padomus, kā vislabāk izvēlēties apavus rudens sezonai.

Lai gan ādas apavi ir vislabākā un kvalitatīvākā izvēle, tomēr stiliste lietainam rudenim iesaka izvēlēties apavus no mākslīgās ādas. Tas ir tādēļ, ka šis materiāls ļoti labi aiztur mitrumu. Savukārt plāni ādas zabāciņi mitrumā deformējas. It īpaši tādā gadījumā, ja apavi dienas laikā netiek pārvilkti.

Svarīgi ir pievērst uzmanību apavu zolei. Vislabākā ir apavu izvēle ar biezu zoli.

Jāpiemin, ka arī apavu oderes var pasargāt kājas no to izmirkšanas. Ir apavu modeļi, kuriem ir iestrādātas īpašas oderes, kuras atvaira mitrumu.

Nedrīkst aizmirst par kārtīgu apavu kopšanu. Veikalā ir iespējams iegādāties kopšanas līdzekļus, kuri ir domāti, lai apavus pasargātu no lietus, kā arī dažādiem netīrumiem.

Ir nepieciešams iegaumēt, ka apavi ir jāmaina. Ja apavi kādu dienu ir izmirkuši, tad nākamajā dienā nekādā gadījumā tos nedrīkst vilkt kājās. Ja tie netiks pietiekami labi izžāvēti, ātri vien deformēsies. Kurpēm ir jāļauj atpūsties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu