«TOP vietas Rīgā, kur doties vakariņās»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TVNET piedāvā video sēriju «TOP4: Āgenskalna vietas, kur doties vakariņās». Šajā reizē iepazīstinām ar vietu «Dēkainis». Šī vieta ir īpaša ar to, ka ir draudzīga motocikliem, un to īpaši var redzēt arī interjerā.

Dēkas pilni kokteiļi un ēdieni

«Dēkainis» saimniece Agnese Sila stāsta, ka par šīs vietas izveidošanu, ideja radās viņas vīram - Mārtiņam Silam. Šis bija kā sens un lolots sapnis, jo ne vienmēr visus draugus un paziņas var ielūgt uz mājām. Šeit var ne tikai gardi paēst, bet arī pārnakšņot viesnīcā.

Aktīvajā vasaras sezonā «Dēkainis» ābeļdārzā piedāvā muzikālus vakarus, kā arī «stand up» izrādes. Īpaši apmeklēti ir stāstu vakari, kuros dažādi ceļotāji dalās atmiņās par saviem piedzīvojumiem.

Arī ziemā apmeklētājiem būs iespēja baudīt dažādus pasākumus.

Apmeklētāju publika ir visdažādākā. Ļoti daudz Āgenskalna iedzīvotāju ir iecienījuši šo vietu, kā arī «Dēkainis» neizpaliek bez ārzemnieku apmeklējumiem. Un, protams, tā kā vieta ir draudzīga motocikliem, to vadītāji šeit ir bieži viesi.

Šī ir lieliska vieta ģimenēm, jo ir pieejams iekšpagalms, kurā bērni var rotaļāties.

«Dēkainis» no citiem atšķiras ar savu stāstu, motociklismu, no kura nevajag baidīties. Agnese atklāj, ka daudziem ir stereotipisks uzskats par motocikliem. Tādēļ īpašnieki vēlas parādīt, ka motociklisti ir draudzīgi.

Firmas ēdiens šeit ir ar nosaukumu «Dēkainis». Tā ir cūkgaļas karbonāde, no kuras sātīgi varēs paēst ikviens. Šai vietai raksturīgākais dzēriens ir «Dēkaiņa vīns», kurš ir no Spānijas. Īpašu pārsteigumu sagādās «Dēkainais kokteilis», jo pasūtot šo dzērienu, nekad nevarēs zināt, kas tiks saņemts. Šo kokteili katru dienu gatavo citā manierē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu