Krāšņi pārvērtībās uzmirdz jauneklīgā vecmāmiņa no Rīgas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Raidījumā «Ievas jaunās pārvērtības», kas, kā ierasts «STV Pirmā!» bija skatāms trešdienas vakarā, burtiski uzmirdzēja jauneklīgā un sportiskā Iveta no Rīgas, kura savos 54 gados var lepoties ar patiešām apskaužamu figūru, krāšņu matu rotu un aktīvu dzīvesveidu. Iveta ir ne tikai mamma divām pieaugušām meitām, bet arī vecmāmiņa mazmeitām.

Pārvērtībām viņu pieteica meita, sakot, ka mamma visu mūžu smagi strādājusi, audzinājusi bērnus, palīdzējusi citiem, bet piemirsusi padomāt un palutināt arī sev. «Mammaiļoti nepatīk neko mainīt savā izskatā, matu griezumu nav mainījusi jau vairāk kā 25 gadus, bet viņas «labākais draugs» ir džinsi un botas.» pieteikuma anketā raidījumam rakstīja Ivetas meita. Un patiesi, apskatot Ivetas skapi, stiliste Indra Salceviča pamanīja, ka tajā atrodams neviens vien apģērbs, kurš tā arī nekad nav vilkts, bet sportiskā vecmāmiņa atklāja, ka ikdienā priekšroku dod ērtam apģērbam, kuru turklāt neiegādājas pati, bet gan viņas meitas. Ivetai patīk, kā Indra to nodēvēja, «Žagatas stils» – zeltlietas, dažādi spīdumi un mirdzumi un šo vēlmi, veidojot pārvērtības, ņēma vērā arī stiliste. Tiesa, parādot, ka spīdēt un mirdzēt iespējams arī eleganti un ar gaumi.

Īsts izaicinājums raidījuma frizierēm bija Ivetas matu rota, kas sniedzās teju līdz viduklim. Interesanti, ka Iveta dzīvo saskaņā ar dabu, pārzina mēness fāzes, matus mazgā dažādu zālīšu novārījumos, bet tos griež tikai noteiktās dienās. Neparasto matu rotu ikdienā viņa «slēpj» augstā sasukā, kuru ģimenes psihoterapeite Aina Poiša mīļi nodēvēja par «čupčiku.» Friziere Ivetas matus krāsoja nevis, kā viņa bija radusi – melnus, bet gan kastaņbrūnus, turklāt vairākos toņos, tā panākot rotaļīgu un jauneklīgu efektu. Arī griezums tika veidots pakāpenisks, ļaujot matus arī ikdienā ērti nesāt izlaistā veidā.

«Modinot no miega» ne tikai Ivetas izskatu, bet arī personību un sievišķību, Aina viņu aizveda pie modes mākslinieka Ginta Budes, kurš sievietei mācīja, kā eleganti pārvietoties augstpapēžu apavos. Bet Inita Sila, ņemot vērā raidījuma dalībnieces mīlestību pret dabu un ziediem, kopā ar Ivetu apmeklēja botāniskās ilustrācijas meistarklasi, kur ar krāsām zīmēja dažādus augus.

Burvīgi sapucēta, Iveta bija gatava satikties ar saviem radiem un draugiem, tos atstājot gluži bez valodas – pārvērtības bija tiešām izdevušās un kā atzina Ivetas meitas, mamma izskatās ļoti sievišķīga un par vairāk nekā 15 gadiem jaunāka!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu