Izpletņlēkšanas negadījumā Austrālijā gājuši bojā trīs cilvēki

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Austrālijā briesmīgā negaidījumā bojā gājuši trīs izpletņlēcēji. Policija uzskata, ka viens izpletņlēcējs gaisā sadūries ar diviem cilvēkiem, kuri lēca tandēmā, un viņu izpletņi pilnībā neatvērās, raksta raidorganizācija BBC.

Mediķi un policija saņēma izsaukumu uz Mišenbīču Kvīnslendā, kas ir iecienīts izpletņlēkšanas centrs. Tur tika atrasti trīs cilvēki, kuri jau bija miruši. Divi no tiem bija apmēram 30 gadus veci vīrieši, bet trešā bojāgājusī bija pusmūža sieviete, atklāja Kvīnslendas policija.

Mirušie tika atrasti apmēram 1,5 kilometrus uz ziemeļiem no vietas, kur izpletņlēcēji parasti nolaižas.

Kompānija «Skydive Australia» vietējiem medijiem sacīja, ka vīrietis, kurš lēca viens, esot bijis pieredzējis instruktors, kurš «veicis tūkstošiem lēcienu». Savukārt tandēmā bija cits instruktors un kompānijas kliente.

Kāds aculiecinieks laikrakstam «Cairns Post» sacīja, ka viens no izpletņiem esot sapinies un nespējis pilnībā atvērties. «Es noskatījos, kā viņš krīt, līdz viņš pazuda aiz kokiem. Pēc tam vairs neko neredzēju,» stāsta aculiecinieks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu