Porsche 718 GTS modeļiem jauns motors un labāka dinamika

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Porsche

Porsche modeļu klāstu nupat papildinājušas divas jaunas GTS automašīnas - 718 Boxster GTS un 718 Cayman GTS.

Jaunajiem GTS modeļiem ir sagatavots jauns 2,5 litru četru cilindru opozītmotors ar turbokompresoru, kura jauda tagad ir palielināta līdz 365 ZS. Tas ir par 15 ZS vairāk nekā 718 S modelim un par 35 ZS vairāk nekā iepriekšējiem GTS modeļiem ar atmosfērisko motoru. Vidū iebūvēto motoru iespējams kombinēt gan ar manuālo sešpakāpju pārnesumkārbu vai divu sajūgu Porsche Doppelkupplung (PDK).

GTS modeļiem ir bagātīgas standarta aprīkojums. Cita starpā šiem auto jau ir uzstādīta Sport Chrono pakotne, Porsche griezes momenta vektorēšana (PTV) ar aizmugurējā diferenciāļa mehānisko bloķēšanu un Porsche aktīvā piekares vadības sistēma (PASM), kas ļauj samazināt klīrensu par 10 milimetriem.

Jaunais motors maksimāli attīsta 430 Nm griezes momentu, kurš pieejams diapazonā no 1900 līdz 5000 kloķvārpstas apgriezieniem minūtē. Ar PDK pārnesumkārbu GTS modeļi veic sprintu no 0 līdz 100 km/h 4,1 sekundē. Šo automašīnu maksimālais ātrums ir 290 km/h.

718 modeļu GTS līnija izceļas ne tikai atšķirīgām tehnoloģijām, bet arī dizainu. Priekšējiem apgaismojuma moduļiem un biksenona priekšējiem lukturiem ir GTS modeļiem raksturīgais tumšais tonējums. Arī automašīnas aizmugurē GTS unikālo tēlu veido tonēti lukturi, melni logotipi, melns aizmugurējais apakšējais panelis un standarta aprīkojumā uzstādītās sporta izplūdes sistēmas izplūdes caurules, kas ir melnā krāsā un izvietotas automašīnas vidusdaļā. Profilu lieliski papildina melni GTS logotipi pie durvju pamatnes un spīdīgi melni 20 collu diski.

GTS gēni manāmi arī automašīnas interjerā. Sport Chrono pakotnē iekļautais hronometrs ir priekšējā paneļa centrālais elements. Gan vadītājam, gan pasažierim ir nodrošināti sporta sēdekļi, kuru vidusdaļai ir Alcantara apdare kā visiem pārējiem Porsche GTS modeļiem. Sporta sēdekļus ar GTS logotipu uz galvas balstiem var elektroniski regulēt divos veidos, un šie sēdekļi nodrošina labāku sānu atbalstu un komfortu.

Alcantara apdare veido lielu daļu interjera. Šis materiāls atrodams, piemēram, uz stūres rata, viduskonsoles un elkoņbalstiem. Vadītājiem, kurus īpaši aizrauj sports, palīdzēs Porsche Track Precision lietotne (PTPA), kas ļauj vadītājam savā viedtālrunī automātiski ierakstīt, attēlot un analizēt datus par braucienu.

Par cenām: 718 Boxster GTS maksās no 65 500 eiro, bet 718 Cayman GTS — no 63 800 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu