Sešas «P!eturzīmes»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Sešu «P!eturzīmju» video sērijās mēs iepazināmies ar skaistām, spēcīgām, talantīgām, gudrām un iedvesmojošām sievietēm, kuras atklāja savu miera ostu, kur smelties iedvesmu un atpūsties no ikdienas, lai krātu spēkus jauniem sasniegumiem.

Pirmajā «P!eturzīmju» sērijā iepazinām apģērbu dizaineres, veikala «Paviljons» līdzīpašnieces Elīzes Ceskes-Feldmanes miera ostu,kas atrodas tepat Rīgas vidienē.

Otrajā «P!eturzīmju» sērijā paviesojāmies tepat Rīgas pievārtē, lai iepazītos ar enerģijas pārpilno dziedātāju, kuras ikdienas neatņemama sastāvdaļa ir aktīvais sports un motocikli – Dināru Rudāni. Sarunas laikā noskaidrojām, kā Dināra spēj apvienot operdziedāšanu, Mustang auto un Ducati moča vadīšanu, veikbordu, hokeju, kikboksu, un nepazaudēt sevi ikdienas skrējienā.

Trešajā «P!eturzīmju» sērijā iepazināmies ar Latvijā iemīļoto dziedātāju Māru Upmani-Holšteinu, kura mūs aizveda uz vietu, kur var ne vien izvēdināt galvu no galvaspilsētas kņadas un stresa, bet arī sasmelties radošo enerģiju.

Ceturtajā «P!eturzīmju» sērijā mūziķa Rolanda Ūdra sargeņģelis Ilona Balode-Ūdre par savu miera ostu un «P!eturzīmi» izvēlējās purvu, kurš rudenī esot īpaši mežonīgs un vējains. Jā, kamēr cits atgūst spēku ar pretī saulītei saslietām kājām, Ilona dodas dabā, kad laiks aiz loga tāds, ka pat «savu suni nedzītu ārā».

Piektajā «P!eturzīmju» sērijā tikāmies ar zīmola «Paade Mode» radošo direktori, ģimenes uzņēmuma «Modernists» vadītāju, burvīgu trīs bērnu māmiņu un vienkārši šarmantu sievieti - Santu Pīlēnu,kura mūs aizveda uz vietu kur slēpjas maģija, bijība un miers, kas vilina izrauties no pilsētas kņadas. Starp citu, šajā vietā atrodas Santas vienīgais nekustamais īpašums, kas viņai pieder!

Sestajā un noslēdzošajā «P!eturzīmju» sērijā satikām STV raidījumu vadītāju, uzņēmēju un bezgala šarmanto Grētu Gorjučko. Ar Grētu tikāmies brīvdienā, jo darba dienas viņai pazib ļoti spraigā ritmā.

Ceram, ka«P!eturzīmju»sērijas kalpos kā iedvesmas avots savas miera ostas atklāšanai, kur smelties jaunas idejas un spēkus, lai dzīves skrējienā atrastu brīdi tikai sev.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu