Aminata: puiši man nāk klāt manas ārienes dēļ

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Pirmais, kāpēc puiši nāk man klāt, ir mana āriene» sarunu šovā «Starp mums runājot,» kas STV Pirmā! saka aktrise Aminata Grieta Diarra.

Nenoliedzami tumšādainā sieviete pašmāju vīriešiem šķiet ļoti simpātiska un eksotiska, tāpēc saņēmusi nevienu vien uzmanības apliecinājumu. Tā, piemēram, reiz, kad Aminata strādājusi apģērbu veikalā, kāds vīrietis ieraugot viņu bijis tik apburts, ka uzreiz piedāvājis apprecēties.

Vaicāta, kā jaunā sieviete atšķir, vai pretējā dzimuma nodomi ir tiešām nopietni, Aminata neslēps, ka viņai ir paveicies ar savu draugu, kurš ir arī viņas kursa biedrs.

«Sākotnēji mēs nebijām nekādi draugi, drīzāk vairāk strīdējāmies. Tagad, kad esam sagājuši kopā, viņš man ir iepazinis no paša sākuma – viņš zina manu sliktāko versiju un arī labāko. Es zinu, ja viņš ir ar mani kopā, tad tikai tāpēc, ka es viņam simpatizēju kā cilvēks, nevis tas, kā es izskatos. Citādi mēs jau pirmajā kursā būtu sagājuši kopā.» atklāj Aminata.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu