Lielbritānijā salūta laikā savainoti 14 cilvēki, tostarp bērni

TVNET/SKY
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānijā kādas viesnīcas salūta laikā raķete trāpījusi skatītāju pūlī, savainojot 14 cilvēkus, ziņo raidorganizācija SKY. Lai arī neviens nav nopietni cietis, aculiecinieka video redzama panika un apjukums, ko izraisīja pirotehnikas negadījums.

Incidents notika sestdien uguņošanas laikā pie «Antrobus» viesnīcas Viltšīrā, Anglijas dienvidrietumos.

Kad nepareizi uzsprāga pirotehnikas kaste, kurā bija vairākas raķetes, cieta 14 cilvēki, tai skaitā arī bērni, raidorganizācijai pastāstīja neatliekamās medicīniskās palīdzības pārstāvis.

«Tur bija pieaugušie un bērni, kopumā vairāk nekā simt cilvēki,» par notikušo stāsta aculieciniece Sofa Gonju. «Atceros, kā teicu savam partnerim - cerams, ka nesāksies ugunsgrēks, jo dārzs nav pietiekami liels, lai mēs tiktu laukā.»

Vērot salūtu bija ieradušies tik daudz cilvēku, ka viesnīcas darbinieki pastūma uz priekšu drošības barjeru, tādējādi pielaižot pūli tuvāk vietai, no kuras tika palaista pirotehnika, norāda Gonju.

«Mums priekšā bija rinda ar cilvēkiem, kuriem līdzi bija bērni,» viņa stāsta. «Esmu pateicīga, ka mana meita nebija ar mums. Tas viņai būtu sagādājis traumu. Kad viss nogāja greizi, bija liela kliegšana, bērni raudāja.»

Viesnīca uzstāj, ka darbinieki ievērojuši drošības noteikumus. «Esam šausmās par to, kas notika. Vēlamies atvainoties visiem, kurus tas skāra,» paziņoja viesnīca.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu