Ziemeļameriku iekaro erotiskā filma «Brīvība piecdesmit nokrāsās»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Noslēdzošā kinolente «Piecdesmit nokrāsu» triloģijā – «Brīvība piecdesmit nokrāsās» (Fifty Shades Freed) iekarojusi Ziemeļamerikas kinoteātrus, ziņo «collider.com».

Trešā filmu sērijas daļa nedēļas nogalē iekasējusi 38,8 miljonus dolāru.

Kristjena Greja un Anatasijas Stīlas lomās atgriezušies iemīļotie aktieri Džeimijs Dornans (Jamie Dornan) un Dakota Džonsone (Dakota Johnson). Filmu režisējis Džeimss Foulijs, kuram šī ir jau otrā režisētā filma šajā triloģijā.

Filmu sērija, kuras pamatā ir E.L. Džeimsas (E.L. James) erotiskie bestselleri, aizsākās 2015. gada februārī, kad uz ekrāniem iznāca pirmā «Greja nokrāsu» lente.

Divas jaunas filmas arī 2. un 3. vietā.

2. vietā ar 25 miljoniem animācijas filma «Trusītis Pēterītis» (Peter Rabbit), ko Latvijas kino demonstrēs no 3. marta.

Anotācija: Trusītis Pēterītis, kam prāts vienmēr nesas uz palaidnībām un piedzīvojumiem, ir karastāvoklī ar Makgregora kungu, kas zvērus necieš ne acu galā un nevēlas, ka viņa sakņu dārza labumus notiesā trusītis un viņa radi un draugi. Situāciju vēl vairāk sarežģī fakts, ka abi ir sāncenši cīņā par Makgregora kunga jaukās kaimiņienes, sirsnīgās dzīvnieku mīļotājas Bī jaunkundzes, uzmanību.

3. vietā ar 12,6 miljoniem Klinta Īstvuda jaunā filma «The 15:17 to Paris», kas balstās uz patiesiem notikumiem, kad 2015. gadā trīs vīrieši no ASV Kalifornijas štata apturēja teroraktu Francijas vilcienā.

Trīs draugi - Stouns, Skarlatoss un Sedlers, kas brīvdienās apmeklēja Eiropu, vilcienā savaldīja marokāni Ajubu al Hazani, kurš saistīts ar radikālo islāmu. Hazani bija iekāpis vilcienā ar Kalašņikova automātu, pistoli un nazi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu