Nenotikušas traģēdijas dēļ pasaulē plaši izskan Latvijas uzņēmuma vārds

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Google Maps

Pēdējās dienās tīmeklī milzu popularitāti guvis video, kurā kāda kravas auto videoreģistrators fiksējis dramatisku epizodi uz šosejas Norvēģijā.

Video redzams kā ceļa malā piestāj autobuss un no tā izkāpj bērni. Kad autobuss atsāk kustību, pāris no viņiem nolemj iespējami ātri nokļūt šosejas otrā pusē. Vismaz vienam no viņiem šis lēmums varēja kļūt liktenīgs, jo tieši tajā brīdī pretējā virzienā brauca Latvijā bāzētā kravu loģistikas uzņēmuma Kreiss vilcējs. Incidents notika 19.jūnijā nelielā apdzīvotā Golā, Norvēģijas Buskerūdes apgabalā.

Laimīgā kārtā šajā situācijā pareizi nostrādāja gan vadītājs, gan Volvo kravas automobiļa ārkārtas bremzēšanas sistēma. Pretējā gadījumā epizodes iznākums varēja būt gaužām bēdīgs.

Starp citu, kā liecina informācija Kreiss interneta vietnē, ikvienam uzņēmuma algotajam šoferim ir pienākums apmeklēt Kreiss Tālbraucēju akadēmijas kursus, kuros pasniedz ne tikai ekonomiskas, bet arī drošas braukšanas kursus.

Foto: Google Maps

Kā TVNET informēja Kreiss marketinga nodaļas vadītāja Svetlana Avene-Aveniņa, incidentā iesaistītais šoferis ir uzņēmuma tālbraucējs gandrīz trīs gadus un strādā Skandināvijas valstīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu