«Biolars/Jelgava» piecos setos pārspēj «Raseiniai Norvelita» komandu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Labā garastāvoklī pēc iepriekšējās dienas uzvaras Baltijas volejbola «Credit24» meistarlīgas mačā pret Šauļu klubu «Elga Master Idea SM», svētdien «Biolars/Jelgava» puiši devās laukumā pret citu Lietuvas komandu «Raseiniai Norvelita» tā sauktajā sešu punktu spēlē, kurā uzvarētāji krietni uzlabos savas izredzes iekļūt izslēgšanas turnīrā pēc pamatturnīra beigām. Panākumu ar 3-2 (27:29, 23:25, 25:19, 25:21, 21:19) svinēja Zemgales volejbolisti.

Jelgavnieki zaudēja pirmos divus setus, taču nākamajos divos revanšējās. Izšķirošajā setā mājinieki smagā cīņā guva virsroku ar rezultātu 21:19.

Mājiniekiem 21 punktu guva Viktors Koržeņevičs, 20 punkti bija Vitālijam Cinnem, bet ar 17 punktiem izcēlās Kārlis Pauls Levinskis.

«Biolars/Jelgava» sestdien ar 3-1 pārspēja Šauļu volejbolistus, pārtraucot četru zaudējumu sēriju. Savukārt «Raseiniai Norvelita» sestdien dabūja trūkties no Latvijas čempionvienības «RTU/Robežsardze».

Viesu komandā spēlē vismaz pieci sportisti, kuri vasarās ir bieži viesi Latvijas čempionātā pludmales volejbolā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu