«Daugavpils Universitāte» piecos setos zaudē spēcīgajai «Selver»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Daugavpils Universitāte» svētdien izbraukumā Baltijas volejbola «Credit24» meistarlīgas spēlē tikās ar spēcīgo Igaunijas komandu Tallinas «Selver», kuru vada latviešu speciālists Austris Štāls. Abām komandām dienu iepriekš bija saspringtas piecu setu cīņas. Arī šoreiz spēles uzvarētājs noskaidrojās piecos setos, ar rezultātu 3-2 (25:15, 25:21, 28:30, 23:25, 15:8) panākumu gūstot Igaunijas vienībai.

Daugavpiliešiem ar 26 punktiem rezultatīvākais bija Aleksandrs Samuilovs.

Daugavpilieši sestdien ar 2-3 viesos piekāpās Igaunijas klubam «Jarvamaa», savukārt «Selver» mājās ar 3-2 pārspēja Jēkabpils «Lūšus».

Štāla vadītajam Tallinas klubam šobrīd ir septiņu uzvaru sērija, savukārt DU volejbolisti tikuši pie vienas uzvaras pēdējos sešos mačos.

Šosezon «Credit24 Meistarlīgā» spēlē septiņas Igaunijas, piecas Latvijas un divas Lietuvas komandas, labākajām astoņām vienībām pēc divu apļu sacensībām iekļūstot ceturtdaļfinālā. Pirms divām nedēļām līga ieguva ģenerālsponsoru arī Latvijā, līdz ar to sacensības tagad sauc «Credit24 Meistarlīga».

Nozīmīgākais volejbola klubu turnīrs Baltijas valstīs notiek jau 13.sezonu. Iepriekš tam ilgstoši ģenerālsponsors bija «Schenker», kas no sadarbības atteicās pirms diviem gadiem.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu