Pasaulē resnākajam vīrietim veic jaunu svara samazināšanas operāciju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Meksikānis Huans Pedro Franko savulaik svēra 595 kilogramus un kļuva pazīstams kā smagākais vīrietis pasaulē. Ceturtdien Franko tika veikta jauna operācija, pirms kuras viņš trīs mēnešus ievēroja stingru diētu un zaudēja 175 kilogramus. Pēc operācijas viņa mērķis ir samazināt savu svaru līdz 120 kilogramiem.

33 gadus vecais Franko ar liekā svara problēmu cīnās kopš pusaudža gadiem. Aptaukošanās dēļ viņš pēdējos septiņus gadus ir piesaistīts gultai.

Trīs mēnešu laikā zaudētie kilogrami jau ievērojami uzlabojuši Franko dzīves kvalitāti.

«Varu vairāk kustēties, pats sēdēt gultā, pats iegulties gultā. Pirms tam es nevarēju pats tik iekšā gultā,» raidorganizācijai «Euronews» sacīja Franko. «Es sāku staigāt pa diviem trim soļiem, un tas mani ļoti iepriecināja un sniedza motivāciju.»

Ārstu mērķis ir panākt, ka vīrietis sver 120 kilogramus, taču tas vēl varētu mainīties. «Nedrīkst aizmirst, ka viņa kājās ir divi audzēji un ka viņam būs liekā āda,» skaidro mediķis Horhe Kastaņeda.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu