Par mata tiesu: Austrālijā no drošas nāves zem vilciena riteņiem izglābj sievieti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dzelzceļa darbinieki Melburnā par mata tiešu no nāves paglābuši kādu sievieti, kura nokrita no platformas uz sliedēm. Drošības kameru videoierakstā redzams, kā darbinieki sievieti izceļ tikai mirkli pirms vilciena pienākšanas, vēsta portāls «News.com.au».

Dramatiskais video no jauna rosinājis diskusijas par nožogojumu nepieciešamību Austrālijas dzelzceļa stacijās, lai līdzīgi gadījumi neatkārtotos.

Sabiedriskā transporta lietotāju asociācijas pārstāvis Daniels Bouens norāda, ka valstī pieredzēti daudzi līdzīgi gadījumi, taču laimīgā kārtā tie nav beigušies letāli. «Ir pat bijuši gadījumi, kad bērnu ratiņi noripo uz sliedēm,» teica Bouens.

Viktorijas štata policijas pārstāvis apstiprināja, ka vilciena vadītājs esot bremzējis, tikko ieraudzījis sievieti, taču vilciena lieluma un svara dēļ nebūtu spējis to apturēt laikā.

«Viņa izskatās iereibusi, un vienmēr pastāv briesmas, ka cilvēki šādā stāvoklī var nonākt uz sliedēm,» viņš teica.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu