Uz «X Faktora» skatuves pusfinālā uzstāsies mentori Intars Busulis un Reinis Sējāns

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publiciātes foto

Svētdien, 26. novembrī, kanāla TV3 šovā «X Faktors» gaidāms pusfināls, kurā par iekļūšanu lielajā finālā sacentīsies četri pretendenti. Šoreiz gaidāms arī pārsteigums no «X Faktora» žūrijas puses – pirmo reizi uz šova skatuves duetā debitēs mentori Intars Busulis un Reinis Sējāns. Vakara gaitā kā viesmākslinieki arī uzstāsies klasiskās mūzikas huligāni – grupa «DaGamba».

12 nedēļu garumā «X Faktora» ietvaros skatītāji ir izdzīvojuši dažādus pretendentu priekšnesumus. Taču nu laiks paskatīties, kā var pārsteigt žūrijas pārstāvji un mentori Busulis un Sējāns. Par abu sadarbību stāsta vairāk Sējāns: «Jocīgi, bet līdz šim ar Intaru ne reizi neesam muzikāli sadarbojušies (ja neskaita kādu miglainu pasākumu «Studentu klubā» pirms kādiem 16 gadiem). Un varbūt tieši tāpēc jau kopš šova sākuma gaisā virmojusi ideja par kopīgu priekšnesumu kādā no «X Faktora» tiešraidēm. Dziesmas radības bija gluži vai eksplozīvas – satikāmies studijā un pēc pārdesmit minūtēm attapāmies ar dziesmu kabatā.»

Pusfinālā pirmo reizi klausītāju vērtējumam tiks nodota dziesma «Tu esi labākais», kuras vārdu autors ir Jānis Šipkēvics no grupas «Instrumenti», bet mūzikas autori – Busulis un Sējāns. «Paldies cīņu biedram Jānim Šipkēvicam, kurš mūsu abstraktās tekstu drupačas salipināja īstenā dzejolī. Un, jā, bez Laura Bergmaņa uzsaukuma «Tu esi labākais!» dziesmai nebūtu ne nosaukuma, ne piedziedājuma. Paldies, Lauri! Tu esi labākais,» uzsauc Sējāns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu