Policija sniegusi skaidrojumu par notikušo Londonas centrā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Londonas policija sniegusi skaidrojumu par piektdienas vakarā notikušo Londonas centrā.

Policija vakarpusē saņēmusi vairākus zvanus par it kā dzirdētiem šāvieniem netālu no Oksfordstrītas, policija uz to reaģējusi kā terora aktu.

«Pulksten 16.38 pēc vietējā laika policija saņēma vairākus zvanus par šāvieniem Oksfordstrītā un «Oksfordas cirka» metro stacijā,» teikts policijas paziņojumā.

«Ņemot vērā iegūto informāciju, policija rīkojās pēc plāna, kas tiek realizēts terorakta gadījumos, tostarp iesaistot bruņotus policistus.»



Policija sadarbībā ar Lielbritānijas Transporta policiju nekavējoties īsā laikā pārmeklēja teritoriju. Nekas aizdomīgs netika konstatēts.

Notikuma vietā drošības nolūkos joprojām atrodas policisti. Policija pateicas iedzīvotājiem par atbalstu un sapratni.

Jau ziņots, ka Londonā piektdienas vakarā tika evakuēta «Oksforda cirka» metro stacija, tika ziņots par kādu incidentu.

Aculiecinieki stāstīja, ka redzējuši simtiem cilvēku panikā bēgot no notikuma vietas. Tāpat tika ziņots par šāvieniem.

Jāatgādina, ka incidents notika «Melnās piektdienas» laikā, kad visā pasaulē tirdzniecības vietās notiek izpārdošanas un veikali ir pilni ar cilvēkiem.

Vēlāk pēc teritorijas pārmeklēšanas policija paziņoja, ka nav konstatējusi neko aizdomīgu, paniku esot izraisījušas aizdomas par kādu cilvēku ar ieroci.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu