Jēkabpils «Lūši» savā laukumā apspēlē Tartu «Bigbank» volejbolistus

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jēkabpils «Lūši» svētdien Baltijas volejbola «Credit24» meistarlīgas spēlē savā laukumā četros setos ar 3-1 (25:22, 25:22, 21:25, 25:20) pieveica Igaunijas klubu Tartu «Bigbank».

Jēkabpils komandā ar 19 punktiem izcēlās Rihards Puķītis, kamēr Zigurds Adamovičs pievienoja 17 punktus. Tartu komandā 20 punktus guva Kērtiss Stoktons, kurš ir viens no četriem «Bigbank» šīs sezonas leģionāriem.

Abas komandas dienu iepriekš izcīnīja uzvaras. «Bigbank» sestdien viesos uzveica «Daugavpils Universitāti» ar rezultātu 3-1 (27:25, 25:20, 22:25, 25:13), savukārt «Lūši» ar 3-0 (25:23, 25:22, 25:20) pārspēja «Rakvere».

Kopvērtējuma līderei «Saaremaa» ir 34 punkti 13 spēlēs, kamēr par punktu atpaliek «Parnu» vienība, ko pārstāv Toms Švans, bet trenē arī Latvijas izlasi vadošais Avo Kēls. Savukārt labāko trijnieku ar 29 punktiem noslēdz Tallinas «Selver».

No Latvijas vienībām sestā ar 23 punktiem ir «Lūši», kam divus punktus zaudē RTU/«Robežsardze», bet vēl par punktu atpaliek «Biolars»/«Jelgava».

Savukārt DU ar 11 punktiem ir 11.vietā, bet «Limbaži»/MSĢ ar astoņiem punktiem atrodas 12.pozīcijā starp 14 vienībām.

Baltijas meistarlīgas pirmajā aplī vēl atlikušas divas spēles.

Šosezon «Credit24 Meistarlīgā» spēlē septiņas Igaunijas, piecas Latvijas un divas Lietuvas komandas, labākajām astoņām vienībām pēc divu apļu sacensībām iekļūstot ceturtdaļfinālā. Pirms divām nedēļām līga ieguva ģenerālsponsoru arī Latvijā, līdz ar to sacensības tagad sauc «Credit24 Meistarlīga».

Nozīmīgākais volejbola klubu turnīrs Baltijas valstīs notiek jau 13.sezonu. Iepriekš tam ilgstoši ģenerālsponsors bija «Schenker», kas no sadarbības atteicās pirms diviem gadiem.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu