Sociālā raidījuma omulīgākā dalībniece ignorē stilistes padomus: Tievēt netaisos!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ceturtdien, 7. decembrī, pie «STV Pirmā!» skatītājiem nonāks jaunākā sociālā raidījuma «Caur ērkšķiem uz…» epizode, kurā dāmas baudīs patiešām sievišķīgas nodarbes – apgūs stila pamatus pie populārās grima mākslinieces Unas Bernatovičas, mācīsies staigāt augstpapēžu kurpēs pie modeļu aģentūras «Vacatio» vadītājas un defilē pasniedzējas Ievas Līpiņas, kā arī dosies stila pērļu medībās pa veikaliem kopā ar profesionālām stilistēm Šeilu un Kristīni Čakari.

Lielākais izaicinājums ņemt vērā ekspertu padomus būs tieši Allai, kura spītīgi turēsies pie sava unikālā stila un būs nepatīkami pārsteigta par stilistes padomiem.

Neskaitāmo tērpu laikošanas process un Allas komentāri dalībniecēm sagādās ne mazumu jautru brīžu. «Tik un tā tievēt netaisos!» izsauksies Alla, kad būs uzvilkusi vienu no kleitām otrādi un secinās, ka krūtīs apģērbs ir krietni par mazu.

Uzklausot stilistes ieteikumus sava auguma proporciju dēļ izvēlēties apģērbu ar pagarinātām piedurknēm un nevilkt neko īsāku par ceļgaliem, Alla kļūs manāmi pikta: «Ja ir 32 gadi, tas nozīmē, ka viss – kapā iekšā un nedrīkst? Bet ja, piemēram, es braucu ar meitenēm tusēt uz jūru? Man jāvelk visu laiku tikai līdz ceļiem?» pārsteigti vaicās Alla. «Kāpēc man jāpielāgojas? Ja es gribu savu izvēli, es to arī dabūšu! Es tur netievēšu un neskatīšos uz citiem! Esmu spilgta un radoša personība, valkāšu, ko gribēšu! Paldies par padomu!» stilistei burtiski acīs savu viedokli iemetīs Alla.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu