Ziņkārīgā Zelda - kaķenīte, kura vienmēr izskatās pārsteigta

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par «ziņkārīgo Zeldu» iesauktā kaķenīte kļuvusi par interneta slavenību un sociālajos tīklos savākusi tūkstošiem sekotāju. Viņas firmas zīme - acis, kas vienmēr izskatās ieplestas pārsteigumā.

31 gadu vecais brits Mets Tagiovs kaķenīti pirms trim gadiem paņēma no patversmes, vēsta aģentūra «Caters». «Nebīstieties no viņas pārbiedētā skatiena,» bija teikts patversmes sludinājumā, meklējot Zeldai saimnieku.

Meta draugi un ģimene iemīļoja neparasto mājas mīluli. Nospriedis, ka par viņas neparasto izskatu varētu priecāties arī citi, viņš izveidoja Zeldas «Twitter» un «Instagram» profilu.

Fotogrāfijas pavada asprātīgi paraksti. «Lūdzu, esiet uzmanīgi un nepārlādējiet savu Zeldu,» teikts pie viena no populārākajiem attēliem, kurā kaķene redzama ar plaši ieplestām acīm.

Mets apraksta pirmo satikšanos patversmē. «Kad tuvojos, viņas acis iepletās. Bet viņa ir ļoti mīlīga, par spīti izbiedētajam skatienam. Viņa bija pirmais un vienīgais kaķis, ko todien apskatīju patversmē,» viņš stāsta. «Viņa patiešām ir ziņkārīga. Viņa apstaigā mūsu mājas, it kā tās viņai būtu kāds jaunums, ošņājot visu savā ceļā.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu