RTU/«Robežsardze» svin uzvaru Daugavpilī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltijas volejbola «Credit24» meistarlīgas sacensību otrā apļa ievadā RTU/«Robežsardze» svētdien izbraukumā ar rezultātu 3-0 (25:18, 25:17, 25:22) pieveica «Daugavpils Universitāti» (DU).

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Rolands Ozoliņš, 14 punktus guva Antons Nazarovs, bet 13 punktus savā kontā ierakstīja Māris Lancmanis.

DU rindās 11 punktus guva Aleksandrs Samuilovs.

RTU/«Robežsardze» sestdien viesos piekāpās Jēkabpils «Lūšiem», bet DU mājās zaudēja «Biolars»/«Jelgava» komandai.

Pirmajā aplī Rīgā abu komandu duelī bija 5 setu cīņa, kurā RTU/«Robežsardze» pārspēja DU.

Kopvērtējuma līderei «Saaremaa» ir 40 punkti 15 spēlēs, kamēr 33 punkti 13 dueļos ir «Parnu» vienība, ko pārstāv Toms Švans, bet trenē arī Latvijas izlasi vadošais Avo Kēls, savukārt 32 punktus 14 dueļos iekrājusi Austra Štāla trenētā Tallinas «Selver» komanda.

No Latvijas vienībām «Lūši» ar 26 punktiem 14 dueļos ieņem piekto pozīciju, 24 punkti un septītā vietā ir RTU/«Robežsardze» komandai, kas uz astoto pozīciju nobīdījusi 21 punktu iekrājušo «Biolars»/«Jelgava» vienību.

Savukārt DU ar 11 punktiem ir 11.vietā, bet «Limbaži»/MSĢ ar astoņiem punktiem atrodas 12.pozīcijā starp 14 vienībām.

Šogad «Credit24 Meistarlīgā» tiks aizvadīts vairs tikai viens mačs, 20.decembrī «Lūšiem» savā laukumā uzņemot «Limbaži»/MSĢ vienību.

Baltijas līgā šosezon spēlē septiņas Igaunijas, piecas Latvijas un divas Lietuvas komandas. Pēc divu apļu turnīra astoņas labākās vienības iekļūs ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu