«Seksīgais bumbulītis» jūsmo par Kaspara Zlidņa «kubikiem»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šovakar «Caur ērkšķiem uz…» skatītājiem telekanālā «STV Pirmā!» būs iespēja dzīvot līdzi ne tikai dāmu ceļam uz pārmaiņām, bet arī veselīgām un sportiskām aktivitātēm – meitenes apmeklēs rīta vingrošanu fitnesa trenera Kārļa Anitena vadībā, dosies uz peldēšanas nodarbībām, apgūs pašaizsardzības iemaņas, kā arī pie grupas «Gain Fast» dalībnieka Kaspara Zlidņa mācīsies ielu vingrošanas pamatus.

Īpaši aizraujoša vingrošana brīvā dabā šķitīs par «seksīgo bumbulīti» dēvētajai Inesei, kura nespēs ne acu atraut no Kaspara Zlidņa vīrišķīgās un perfekti veidotās ķermeņa uzbūves: «Stiprs vīrietis. Skaists un, jā, - seksīgs! Kasparam ir smuki «kubiki – rubiki» uz vēdera. Man patīk, ka viņam ciets vēderiņš ir,» apbrīnu neslēps Inese.

Inese ielu vingrotāja stingro «presīti» steigsies pārbaudīt pati, iesitot pa to ar dūri. Tiesa, pēc tam to nožēlos un būs spiesta vēl ilgi berzēt sāpošo roku. «Tā kā pret sienu noskanēja,» smejoties sacīs Zlidnis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu