Ostapenko aizvadītajā sezonā pieļāvusi visvairāk dubultkļūdu WTA turnīros

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas labākā tenisiste Aļona Ostapenko aizejošajā gadā WTA turnīros pieļāvusi visvairāk dubultkļūdu, lai gan pati sportiste iepriekš atzina, ka par šo statistisku īsti neuztraucas.

Par 2017.gada labāko Latvijas sportisti atzītā Ostapenko aizejošajā gadā WTA turnīros pieļāva 380 dubultkļūdas.

Viņai ar 337 dubultkļūdām sekoja Kristīna Mladenoviča no Francijas, kamēr 290 reizes kļūdījās Anastasija Pavļučenkova no Krievijas.

«Serve ir vairāk galvā. Esmu apmierināta ar savu servi un jūtos pārliecināta,» decembra vidū tiekoties ar žurnālistiem, pauda Ostapenko, kopā ar mammu un treneri Jeļenu Jakovļevu stāstot, ka tiek arī apmeklēts psihologs.

Svētdien Ostapenko noslēdza dalību Taizemes paraugturnīrā «Intercontinental World Tennis Thailand Championship», kur pēc zaudējumiem čehietei Karolīnai Plīškovai un Johannai Kontai no Lielbritānijas ieņēma ceturto vietu tikpat dalībnieču konkurencē.

Savukārt šo sestdien Latvijas tenisa zvaigzne Abū Dabī aizvadīs paraugturnīra maču pret slaveno amerikāņu sportisti Serēnu Viljamsu, kurai tā būs atgriešanās cīņa pēc bērna piedzimšanas.

Kā zināms, šogad Ostapenko sensacionāli triumfēja «French Open» turnīrā, kas ir lielākais panākums Latvijas tenisa vēsturē. Viņa arī kvalificējās Singapūrā notikušajam sezonas noslēguma turnīram un pašlaik WTA rangā pacēlusies jau uz septīto vietu.

Vismaz nākamās 15 nedēļas Ostapenko strādās ar pieredzējušo austrāliešu speciālistu Deividu Teiloru, kurš karjeras laikā trenējis daudzas dāmu tenisa slavenības, lielākos panākumus gūstot ar savu tautieti Samantu Stosuru.

Šogad savus panākumus Ostapenko guva ar spānieti Anavelu Medinu-Garrigesu, kura tagad kļuvusi par nacionālās izlases kapteini Federāciju kausā, turklāt nākamajā sezonā arī pati plāno doties kortā kā spēlētāja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu