Intars Rešetins fotosesijas laikā aizbiedē modeli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/LETA

Sestdien, 16. decembrī, pie kanāla «360TV» skatītājiem nonāks jaunā «Sapnis par Ameriku» sērija, kurā Intars Rešetins viesosies pie latviešu stilistes, apģērbu dizaineres un modes pazinējas Ievas Katanas.

Ieva Katana ar ģimeni pirms vairākiem gadiem pārcēlusies uz Maiami. Viņas jaunākās apģērbu dizaina līnijas fotosesijā piedalījies arī Rešetins.

Koķetējot ar pievilcīgo aziātiskā izskata sievieti, kuru Ieva bija izvēlējusies par savu tērpu modeli, viņš, neko ļaunu nedomājot un vēloties kliedēt fotosesijas stīvo atmosfēru, viņai sacīja: «Atvainojiet, vai jūs varētu novilkt kleitu?» Tajā brīdi neapzinoties, ka šie vārdi raisīs gluži pretēju reakciju – jaunā sieviete apvainosies un darbu pie fotosesijas turpinās ar lielām aizdomām. Izrādās, ka Amerikā šādi izteikumi tiek tulkoti kā aizskaroša uzmākšanās un var draudēt pat ar tiesu darbiem.

Ieva Intaram atklās populārās Floridas kūrortpilsētas sadzīvi un modes aizkulises, kā arī sarīkos romantisku sērfošanas nodarbību saullēktā okeānā, iepazīstinās ar saviem draugiem, veiksmīgu uzņēmēja un aktrises ģimeni, kā arī izmēģinās, vai amerikāņi prot novērtēt medus kūku un siļķi kažokā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu