Tik vienkārši! Unikāls svētku dekors no mājās atrodamām lietām

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Nereti mājās saglabātas ir eglīšu mantiņas, kuras sen vairs neizmantojam, uz skapjaugšas stāv kaltētas rozes un pušķi, ja mājās ir bērni, tad iespējams atrast arī kādu čiekuru. Visu šo un vēl dažus mājās atrodamus nieciņus varam izmantot raibā svētku dekorācijā, ar ko uzburt ziemīgu noskaņu. Kā no mājās atrodamiem materiāliem pagatavot svētku dekoru, parādīs pasākumu dekorētāja Linda Apkalna.

Nepieciešams būs pīts groziņš, kurš sen vairs netiek izmantots, dažādi dekori, kas atrodami mājās, svece, līmes pistole, neliels oāzes vai putuplasta gabals, dekoratīvais sniegs, aerosola krāsa un aerosola līme.

Pirmo nopūšam pīto groziņu ar izvēlēto aerosola krāsu, tāpat var nopūst izvēlētās eglīšu mantiņas, ja tās ir caurspīdīgas vai gaišas. Vēlams to darīt ārpus telpām. Atstājam nožūt uz nakti.

Foto: Jānis Škapars/Tvnet

Atbilstoša izmēra oāzi pielīmējam pie groziņa pamatnes.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

No plastikas gabaliņa izveidojam svečturim piemērotu pamatni, kurā izdurti caurumi. Svecē un tās pamatnē iestiprinām divas stieples. Tad sveci iestiprinām oāzes vidū.

Foto: Jānis Škapars/Tvnet

Ar līmes pistoli visus dekorus pielīmējam pēc patikas apkārt svecei.

Foto: Jānis Škapars/Tvnet

Groziņa dekorāciju nopūšam ar aerosola līmi, tad uzberam dekoratīvo sniegu.

Liels būs bērnu prieks, ja ļausiet darboties arī viņiem. Lai košas dekorācijas un labs noskaņojums!

Dekorācijas sagatavoja Linda Apkalna no "labanoma.lv"

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu