Jēkabpils «Lūši» apliecina favorītu statusu un pieveic «Limbaži»/MSĢ

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltijas volejbola «Credit24» meistarlīgā vairākas komandas jau sākušas otrā apļa cīņas. Savukārt diviem Latvijas klubiem bija palikusi vēl pēdējā spēle pirmajā aplī - Jēkabpils «Lūšiem» un «Limbaži»/MSĢ volejbolistiem. «Lūši» pagājušās nedēļas nogalē otro gadu pēc kārtas izcīnīja Latvijas kausu un šajā cīņā apliecināja savu favorītu statusu, ar 3-0 (25:21, 25:18, 25:19) pieveicot «Limbaži»/MSĢ komandu.

Uzvarētājiem ar 17 punktiem izcēlās Armands Āboliņš, kamēr pa 11 punktiem savāca Rihards Puķītis un Ēriks Voroņko.

Tikmēr Limbažu un Murjāņu apvienotajai vienībai ar 12 punktiem rezultatīvākais bija Atvars Ozoliņš.

Baltijas meistarlīgas sezona atsāksies nākamajā gadā.

Šosezon «Credit24 Meistarlīgā» spēlē septiņas Igaunijas, piecas Latvijas un divas Lietuvas komandas, labākajām astoņām vienībām pēc divu apļu sacensībām iekļūstot ceturtdaļfinālā. Nesen līga ieguva ģenerālsponsoru arī Latvijā, līdz ar to sacensības tagad sauc «Credit24 Meistarlīga».

Nozīmīgākais volejbola klubu turnīrs Baltijas valstīs notiek jau 13.sezonu. Iepriekš tam ilgstoši ģenerālsponsors bija «Schenker», kas no sadarbības atteicās pirms diviem gadiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu