Japāņu policists uz velosipēda panāk Lamborghini un soda tā vadītāju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Dārgs un jaudīgs auto nenozīmē, ka var neievērot satiksmes noteikumus. Par to uz savas ādas pārliecinājies kāds Lamborghini Huracan saimnieks Japānā.

Vārdā neminētais vadītājs nezināmu iemeslu dēļ pārkāpa satiksmes noteikumus, veicot nogriešanos pa kreisi pie aizliedzošā signāla.

Huracan vadītājs noteikti paļāvās, ka viņa rīcība palikusi nepamanīta, taču maldījās. Kāds vērīgs velopolicists notikušo redzēja un metās pārkāpējam pakaļ.

Interneta vietnes YouTube kanālā comb318 ievietots video apliecina, ka policistam, kurš patrulēt ielās bija devies uz gluži parasta pilsētas velosipēda ar groziņu pie stūres, Huracan izdevās panākt un tā vadītājam izrakstīt soda kvīti.

Par Lamborghini Huracan var piebilst, ka tas ir auto, kam vidū iebūvēts 5,2 litru V10, kura jauda atkarībā no piedziņas tipa ir 580 līdz 610 ZS, bet karstākajā versijā Performante - 640 ZS. Pilnpiedziņas Huracan ar 610 ZS motoru līdz 100 km/h spēj paātrināties 3,2 sekundēs un maksimāli attīsta 325 km/h.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu