2018. gads – kāds tas būs? Suņa gada astroloģiskā prognoze katrai zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2018. gads nesīs globālas izmaiņas finanšu jomā un valsts pārvaldē. Uzmanīgi būs jāizturas pret pašu nopelnīto, jāpārdomā dzīves vērtības, jāievēro disciplīna un arī daudz jāceļo, bet, kāds nākamais gads solās būt katras horoskopa zīmes pārstāvjiem, zina stāstīt astrologs Jānis Bēniķis.

Auns

Gada pirmā puse būs vēl pārmaiņu laiks, kas šīs zīmes pārstāvjiem ilgst jau vairākus gadus, bet kopumā 2018. gads nesīs mieru, jo lielais izmaiņu periods un haoss būs beidzies. Nākamajā gadā gaidāms atelpas brīdis, kad jāsalaiza vecās brūces, lai Auni var sākt plānot jau 2019. gadu. Noteikti nevajadzētu gada pirmajā pusē pieņemt radikālus lēmumus, jo būs sajūta, ka gribas kaut ko strauji mainīt, bet pārmaiņām jābūt pārdomātām, pretējā gadījumā pēc kāda laika tās var nākties nožēlot. Tā sakot – lēnāk brauksi, tālāk tiksi.

Vērsis

Vēršiem iezīmējas jauns periods, kad gaidāmas izmaiņas. Gada sākumā vēl var atpūsties, bet pēc tam būs daudz jāstrādā. Prāts būs tendēts uz radikālām izmaiņām, tāpēc daudzi šīs zīmes pārstāvji pieņems kardinālus lēmumus gan par darbu, gan ģimenes dzīvi. Bet arī Vēršiem ieteicams labāk divreiz nomērīt un tikai tad griezt, jo radikāli lēmumi var provocēt negatīvas sekas, kas kā lavīna var nākt pretī. Vēršiem arī mainīsies vērtību sistēma – tie Vērši, kurus pazīstam tagad, pēc pieciem gadiem viņiem būs pilnīgi cits skatījums uz dzīvi. Periods iezīmējas interesants, bet mazliet riskants.

Dvīņi

Dvīņi kā parasti skries uz visām pusēm. Gada sākums vēl izteiktas tendences nenesīs, bet vairāk uz gada otro pusi un beigām Dvīņi kritīs no viena grāvja otrā, jo mēģinās darīt daudzas lietas vienlaicīgi, kas viņiem ir raksturīgi, bet pastāv risks, ka tas var neizdoties. Tāpēc 2018. gadā vajadzētu iemācīties fokusēties uz konkrēta uzdevuma veikšanu, un procesus skatīt dziļumā, ne plašumā, pretējā gadījumā tiks zaudēta kvalitāte. Dvīņi beigās cietīs paši, ja mēģinās visu izdarīt pašu spēkiem.

Vēzis

Jaunais gads nesīs daudzus un dažādus pārbaudījumus, tāpēc dzīve nebūs tik vienkārša kā gribētos – liktenis testēs Vēžus uz izturību un mērķtiecību. Šīs zīmes pārstāvji tiks atbrīvoti no visa liekā un nevajadzīgā, tāpēc labāk pašam saprast, kas ir tās lietas un īpašības, kas ir vajadzīgas, jo viss pārējais, kas ir lieks, tiks nostumts malā, tāpēc vērtīgi ir saprast, vai tie cilvēki, ar kuriem esat kopā, tiešām ir vajadzīgi jūsu dzīvē. Tas pats attiecas arī uz mantām – domājiet, ko patiešām vajag, jo viss nevajadzīgais tiks atņemts.

Lauva

Kopumā visnotaļ labs gads. Gada sākums var būt grūtāks, bet pēc tam lietas aizies. Lauvas daudz uzmanības pievērsīs mācībām. Tie, kas ir studiju vecuma cilvēki, droši var stāties augstskolās: šajā jomā viss ies kā pa diedziņu, jo īpaši gada otrajā pusē. Tie, kas pametuši studijas, varēs tās atsākt. Lauvām paredzami arī daudzi ceļojumi un noteikti 2018. gadā jāpiedalās kādā loterijā, jo kāds no šīs zīmes pārstāvjiem iegūs lielo balvu.

Jaunava

Šis periods solās būt labs. Jaunavas veiksmīgi spēs pievērsties praktiskai darba dzīvei un labi attīstīs spēju iedziļināties detaļās, kas vispār Jaunavām ir raksturīgi. Būs izteikta disciplīna, tiesa gan – var pietrūkt emocionalitātes, tāpēc šīs zīmes pārstāvjiem nākamajā gadā jādomā, kā sevī attīstīt emocionālo inteliģenci un kā vairāk izprast citu cilvēku jūtas, jo dzīve nav tikai plika matemātika. Tajā ir arī nezināmie faktori, ko sauc par jūtām, un Jaunavām ar tām arī jāsāk cītīgi strādāt.

Svari

Kopumā gads solās būt labs, jo visas krīzes būs beigušās. Gada sākumā vēl var parādīties tendence uz radikāliem lēmumiem, bet gada otrajā pusē viss jau būs labi, kad atkal varēs padomāt par attiecībām. 2018. gadā vajadzētu arī paņemt pauzīti, atpūsties un sagrupēties nākamajiem gadiem, tāpēc krasus lēmumus nevajadzētu pieņemt - tā vietā labāk padzīvot sanatorijā.

Skorpions

Jaunā gada sākums būs veiksmīgs, bet tāda būs vēl arī šī gada nogale, tāpēc jāpacenšas šajā periodā vēl izdarīt visu, kas ieplānots. 2018. gads sola nest daudz ceļojumu. Problēmas var rasties tiem cilvēkiem, kuri ir tendēti uz korpulenci, tāpēc šā gada beigās un nākamā sākumā prātīgi ar ēdienu, jo tas viss ies labumā. Jaunajā gadā ieteicams pievērsties mācībām, ja tāda iespēja ir. Vēlams maksimāli daudz lasīt un izglītoties, jo zināšanas varēs pēc tam sekmīgi izmantot. Gada otrā puse ienesīs radikālas pārmaiņas, tāpēc no vasaras ieteicams piebremzēt, visu apdomāt un tikai tad lēnām virzīties uz priekšu.

Strēlnieks

Strēlniekiem 2018. gads solās būs fantastiski labs, jo viss notiks griezdamies. Saturns būs aizgājis Mežāža zīmē, tāpēc visas grūtības paliks pagātnē. Strēlnieki būs vērsti uz attīstību visās dzīves jomās, īpaši darbā. Nākamo var pasludināt par uzvaras gadu, tāpēc var teikt, ka Strēlnieki būs veiksmīgākā no visām zīmēm: jātur bura un jādodas tik uz priekšu!

Mežāzis

Mežāžiem sākas interesants laiks. Lai arī gribētos teikt, ka būs viegli, tā būs tikai tiem, kas ļoti skaidri zina, ko viņi no dzīves vēlas. Tiem, kas nezina, dzīve piespiedīs izdomāt. Var veiksmīgi būvēt ģimenes dzīvi un karjeru, bet ar nosacījumu, ka ir konkrēts dzīves plāns. Mežāži spēs ļoti labi sevī attīstīt disciplīnu. Tie, kas jau tādi ir, var kļūt pārāk disciplinēti, tāpēc svarīgi neiekrist galējībās. 2018. gadā Mežāži būs otra veiksmīgākā zīme aiz Strēlniekiem.

Ūdensvīrs

Izteikti radikālas pārmaiņas nākamajā gadā nav gaidāmas, taču gada otrajā pusē aktualizēsies vērtību jautājums, un ne tik daudz materiālā ziņā, cik garīgā. Tiks pārvērtēti draugi, tāpēc daži no apvāršņa var pazust, jo paliks tikai patiesi draugi. Draugu skaits samazināsies, toties to kvalitāte augs. Vērtīgi pievērst uzmanību visām modernajām tehnoloģijām, bet vairāk no peļņas viedokļa, tāpēc labi būs tiem, kas strādā tādās nozarēs kā IT, zinātne un aviācija. Viņiem gaidāms pacēlums. Tie Ūdensvīri, kas šobrīd ir pa gaisu, tie piezemēsies, kļūs stabilāki, prognozējamāki un mazāk ekscentriski. Kopumā nākamais gads būs labs.

Zivis

Īpaši krasas pārmaiņas Zivīm nav gaidāmas. Tā kā Neptūns – Zivju zīmes pārvaldnieks - aizvien turpina atrasties Zivju zīmē, tad Zivis būs izplūdušas, mistiskas, amorfas un peldēs pa straumi. Reizēm – arī pret straumi. Jaunajā gadā parādīsies vēlme doties dažādos ceļojumos un pievērsties mācībām. Zivis vairāk nekā citas zīmes vairāk domās par reliģiju un filozofiju. Jaunais gads piemērots, lai šīs tēmas vairāk pētītu, tajās iedziļinātos un varbūt pat pievērstos kādai filozofijai, ko virzīt tālāk. Kopumā – normāls gads bez īpašiem kāpumiem un kritumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu