Esi žilbinoši skaista Jaungada ballītē ar stilīgu grimu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sagaidot 2018. gadu, žilbinošs var būt ne tikai salūts, bet arī grims. Šajā īpašajā naktī tas var būt krietni vien bagātīgāks un košāks, jo ir taču svētki. Viena no šīs sezonas tendencēm ir plakstiņus ietonēt rozā zelta krāsā, kas nodrošinās ne tikai lielisku izskatu, bet arī svētkiem tik ļoti piederīgo mirdzumu.

Vizāžiste Svetlana Bobrika svētku ballītes grima izveidošanu sāk ar praimera uzklāšanu uz sejas ādas, lai grims noturētos visu ballītes laiku. Kad tas aptuveni 2 minūšu laikā ir iesūcies, jāatrod sejas tonim piemērots tonālais krēms, gaišāks tas jāklāj uz deguna un pieres.

Lai grims būtu noturīgāks, nākamais solis ir pūdera uzklāšana. Vaigu kaulu izcelšanai nepieciešams bronzeris, un lieliska kopējā efekta panākšanai izmanto vaigu sārtumu.

Tā kā vizāžiste izvēlējusies rozā zelta acu ēnu toni, tam līdzīgā krāsā jāizvēlas arī izgaismotājs.

Lai uzacu matiņi būtu kārtīgi visas nakts garumā, tos fiksē ar speciālu uzacu fiksatoru.

Acu plakstiņu krāsošanu sāk ar bāzes uzklāšanu, ko pēc tam papildina ar naturālas krāsas acu ēnām. Pēc tam apļveida kustībām uzklāj brūna toņa ēnas, kas ir divus līdz trīs toņus tumšākas nekā dabīgā toņa. Plakstiņa vidusdaļā vispirms uzklāj konsīleri, savukārt pēc tam rozā zelta toņa acu ēnas ar mirdzumu. Svinīgākā efekta panākšanai izmanto laineri un balto zīmuli, ar kuru iekrāso acs ūdens līniju, lai acis padarītu plašākas un vizuāli tās atvērtu. Tāpat var izmantot mākslīgās skropstas - šoreiz izvēle ir par labu skropstām pušķīšos, nevis pilnajām. Lai tās turētos labāk un ilgāk, jāļauj līmei nožūt vismaz divas minūtes. Grimu pabeidz ar lūpu krāsošanu tumši sarkanā tonī.

Ja ikdienas grimā izmantojam mierīgākus un dabiskākus toņus, tad Jaunā gada ballītē vizāžiste Svetlana Bobrika sievietes mudina nebaidīties no spīdumiem, košākiem toņiem un arī mākslīgajām skropstām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu