Diena bez biksēm: drosmīgie vizinās metro apakšbiksēs un šortos

TVNET/The Independent
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ņujorkā iedibināta dīvaina tradīcija - vienu dienu gadā vizināties metro bez biksēm, vēsta portāls «The Independent». Par spīti tam, ka Ņujorku pārņēmis aukstuma vilnis, metro pasažieri nedēļas nogalē brauca metro vienos šortos vai apakšbiksēs. Šī diena tika svinēta ne vien ASV, bet arī Lielbritānijā un citviet.

Tradīcija aizsākās pirms 17 gadiem, kad kāda draugu kompānija nolēma pajautroties Ņujorkas metro. Tagad «No Pants Subway Ride» jeb «braucienā metro bez biksēm» piedalās tūkstošiem drosminieku visā pasaulē.

«Tas ir mans mazais Jaungada rituāls,» sacīja Ņujorkas iedzīvotāja Melisa Romana, kura pasākumā piedalījās par spīti tam, ka gaisa temperatūra bija -7 grādi pēc Celsija. «Jautri skatīties uz cilvēku sejām vilcienā, kad novelkam bikses.»

Akcijas dalībnieki satiekas dažādās pilsētas vietās, iekāpj metro vilcienā un cits pēc cita velk nost bikses. Viņiem jāizturas tā, it kā šāda rīcība būtu pavisam normāla.

Pēc tam viņi satiekas laukumā Manhetenā uz fotografēšanos. Šogad pasākums bija īpašs ar to, ka gaisa temperatūra bija nokritusi zem nulles un uz zemes bija sniegs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu