Baltkrievijas robežsargi izjauc kontrabandistu «elektrodrezīnas» izmēģinājuma braucienu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltkrievijas robežsargi pie valsts robežas ar Lietuvu 11.janvāra vakarā fiksējuši «nezināma braucoša objekta» pārvietošanos pa dzelzceļa sliedēm – kā noskaidrojies, tas esot bijis neliela kontrabandas transporta līdzekļa izmēģinājuma brauciens, teikts Baltkrievijas robežsardzes paziņojumā.

Reaģējot uz videonovērošanas kameru fiksēto, Baltkrievijas robežsargi aptuveni 200 metru attālumā no valsts robežas ar Lietuvu apturēja improvizētu miniatūru «bezpilota» drezīnu, ko darbināja elektromotors, kas aprīkots ar diviem akumulatoriem.

Baltkrievijas robežsardze uzskata, ka minēto transporta līdzekli bija paredzēts izmantot nelielu kontrabandas kravu transportēšanai no Baltkrievijas uz Lietuvu.

Tā kā drezīna bijusi tukša, robežsargi uzskata, ka viņiem izdevies apturēt kontrabandistu jaunā transportlīdzekļa izmēģinājuma un situācijas izlūkošanas braucienu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu