«Malaysia Airlines» lidmašīna gaisā sāk stipri kratīties un trokšņot

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aviosabiedrības «Malaysia Airlines» lidmašīna no Sidnejas Austrālijā uz Malaizijas galvaspilsētu Kualalumpuru ceturtdien gaisā sāka kratīties un izdot skaļus trokšņus, pamatīgi pārbiedējot pasažierus. Lidaparāts, kurā atradās 224 cilvēki, veica ārkārtas nosēšanos Elisspringsā.

Pasažieri stāsta, ka lidmašīna gaisā esot spēcīgi kratījusies un izdevusi trokšņus. Apkalpe instruējusi pasažierus, kā jārīkojas avārijas situācijā.

«Malaysia Airlines» vēlāk paziņoja, ka lidmašīnai nācās novirzīties no kursa «tehnisku iemeslu» dēļ, taču sīkāk nepaskaidroja.

Pasažieris Sandživs Pandevs sacīja, ka problēmas sākušās apmēram četras stundas pēc pacelšanās. «Tā kratījās un vibrēja. Troksnis kļuva arvien skaļāks un skaļāks,» viņš stāsta. «Daži cilvēki lūdza Dievu un sēdēja ar asarām acīs. Tas bija ļoti biedējošs brīdis.»

Apkalpe pasažieriem izskaidroja procedūru, kas jāievēro avārijas situācijās, taču paši izskatījās «nervozi un nobijušies», raidorganizācijai BBC stāsta Pandevs.

Aviokompānija «Malaysia Airlines» ierauta lielākajā civilās aviācijas mistērijā pēdējo gadu laikā - reisa MH370 pazušanā. Lidmašīna 2014.gada martā pazuda virs Indijas okeāna un joprojām nav atrasta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu