BMW M5 kļūs spēcīgāks

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW

BMW izlaidīs īpašu modeļa M5 versiju ar sporta paketi Competition Package. Šādus auto BMW sāks ražot šā gada aprīlī, bet «karstās» M5 modifikācijas publiskā debija visticamāk notiks martā. Par to, atsaucoties uz BMW Driving Experience vadītāju, ziņo Bimmerpost.

BMW M5 ar Competition Package būs tas pats 4,4 litru V8 twin-turbo motors, taču tā jauda būs nevis 600, bet gan 625 zirgspēki. Bez tā auto iegūs citādāk noregulētu balstiekārtu, pārnesumkārbu, keramisko bremžu sistēmu un atšķirīga dizaina vieglmetāla diskus.

Jaunākās paaudzes M5 sedans debitēja 2017.gada septembrī Frankfurtes automobiļu izstādē. Tas ir pirmais M5 ar pilnpiedziņas sistēmu, kas gan pieļauj iespēju atslēgt jaudas pievadu priekšējai asij.

Motora vilkmi optimāli pārvērst kustībā palīdz standartā uzstādītais aktīvais M diferenciālis, kas pieļauj aizmugurējo riteņu sabloķēšanu pat 100% apmērā.

Tā kā M5 ir pilnpiedziņa, mašīnas paātrināšanās līdz 100 km/h ilgst tikai 3,4 sekundes, bet līdz 200 km/h - 11,1 sekundi.

Maksimālais ātrums standartā ir 250 km/h, taču, ja pircējs ir izvēlējies uzstādīt M Driver’s Package, M5 paātrināties beidz tikai pie 305 km/h atzīmes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu