Bērni izālējas tiešajā ēterā. Kā tagad klājas nejaušajai interneta sensācijai - Robertam Kellijam?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu politikas analītiķis Roberts Kellijs gluži negaidīti kļuva par interneta sensāciju, kad «dzīvās» videointervijas laikā viņa kabinetā braši iesoļoja četrus gadus vecā meita un vēlāk bērnu krēsliņā ieripinājās arī deviņus mēnešus vecais dēls. Pēc brīža kabinetā iesteidzās arī Kellija manāmi satrauktā sieva un izveda bērnus no istabas. Kā viens no 2017.gada populārākajiem video mainījis Kellija dzīvi?

«Visi mediju cilvēki, ko pazīstu, vienmēr saka - izrādei ir jāturpinās. Tāpēc es centos skatīties taisni uz priekšu, kamēr notika viss šis haoss, cerot, ka producents Džeimss Menedess pārtrauks video. Pēc tam domājām, ka jūs mums vairs nekad nezvanīsiet,» intervijā raidorganizācijai BBC smejoties stāsta Kellijs. «Domāju, ka manai komentētāja karjerai televīzijā ir pienācis gals.»

Taču tagad Kellijs iemantojis negaidītu slavu. Garāmgājēji viņu cenšas nofotografēt, «kāpjot ārā no taksometra un pērkot pienu», stāsta politikas komentētājs.

«Reiz kāds policists palūdza ar mani nofotografēties,» atklāj Kellijs. «Pirms divām dienām es devos cauri britu robežkontrolei, un arī tur darbinieks mani atpazina. Pagājušonedēļ biju Omānā, un arī tur mani pazina. Tas ir dīvaini. Nekad neesmu gribējis būt slavenība - tas nav tas, ar ko es nodarbojos.»

«Pēc stundas BBC ēterā runāšu par... Vai nav vienalga, jūs tāpat gribat zināt tikai to, vai būšu atstājis vaļā kabineta durvis,» šā gada sākumā tviterī jokoja Kellijs.

Vēlākā intervijā Kellijs skaidroja, ka pie pārpratuma vainojams viņa nogurums un aizmāršība, kuras dēļ viņš aizmirsa aizslēgt istabas durvis.

«Tagad, pat ja aizslēdzu durvis, bērni tāpat nāk un klauvē pie tām,» viņš teica. «Ja kādreiz intervijā sāku skaļi runāt, tad ziniet - es mēģinu noslāpēt klauvējienu skaņas.»

«Tāda ir mana ģimene. Mani bērni ir ļoti enerģiski,» viņš smejas.

Šogad «Broadcast TV AWards» ceremonijā Kellijs saņēma apbalvojumu kategorijā «2017.gada labākais televīzijas mirklis».

Lai arī vairums cilvēku no intervijas atceras tikai bērnu negaidīto ielaušanos, profesors Kellijs tajā sniedza savu viedokli par Dienvidkorejas politiku. Kellijs 2005.gadā Ohaio Štata universitātē ieguva doktora grādu starptautiskajās attiecībās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu